Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,651
113
Dualarımız artık buradan olacak kanka, ama bir cenaze maliyeti 60-70K, ne yapabilirsek kâr olur elimizden de belki bi tek bu gelir herkes kendisini de yormayacak şekilde bi şeyler geçmeye çalışsın ben bulmaya çalışacağım birazdan çok zor ama denicem
60 70 k lık bişry yok ege ya he o an gelen giden oluyor tabii para her zaman lazım da öyle çok afaki bir para ihtiyaç durumu söz konusu değil o an zaten belediyeler 30 kişilik falan pide yardım yapıyor, benim ölenlerime hep komşular da yemek getirdi sağolsun, herkes cebime para da sıkıştırdı bi şekilde. Ama tabii ihtiyaç durumu için elbet yanında olmak lazım, insan eşini dostunu asıl bugünlerde arıyor.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
60 70 k lık bişry yok ege ya he o an gelen giden oluyor tabii para her zaman lazım da öyle çok afaki bir para ihtiyaç durumu söz konusu değil o an zaten belediyeler 30 kişilik falan pide yardım yapıyor, benim ölenlerime hep komşular da yemek getirdi sağolsun, herkes cebime para da sıkıştırdı bi şekilde. Ama tabii ihtiyaç durumu için elbet yanında olmak lazım, insan eşimi dostunu asıl bugünlerde arıyor.
Ben bizim oralara göre konuştum belki de ya, bizim orada duaya çağırdığın hoca bile 3-5K yeterli diyor günlük

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,651
113
Ben bizim oralara göre konuştum belki de ya, bizim orada duaya çağırdığın hoca bile 3-5K yeterli diyor günlük
Doğrudur ben şu an hocaya annem için her gün bin TL para veriyorum. Mezar yaptırdım işte geçen ay babama dediğim gibi 28 bin o tuttu. Anneme lokma döktürdüm geçen hafta 4 bin oraya verdim. Cenaze sonrası da masraflar var yani asıl

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Doğrudur ben şu an hocaya annem için her gün bin TL para veriyorum. Mezar yaptırdım işte geçen ay babama dediğim gibi 28 bin o tuttu. Anneme lokma döktürdüm geçen hafta 4 bin oraya verdim. Cenaze sonrası da masraflar var yani asıl
Allah kolaylık versin bro keşke olsa da seni de rahatlatsak hepimiz aynıyız nakit açısından

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,651
113
Olum adamlar düğünden döndü akşamına cenazeye gittiler hayat çok ani ve kısa kalp kırmayın
Bir saniye sonrasının dahi garantisi yok çok klişe bir laf ama gerçekten öyle. Benim babam emekli idi ama emekli malum para yetmediği için aynı zamanda dolmuşta çalışıyordu. Akşam işten çıkıp onun yanına gitmiştim. Bana demişti ki;"Kemal şuramda bir ağrı var, göğüsünü tutarak, ben yarın çalışmayacağım, arabayı şoföre vericem," dedi. ben de "Sen bilirsin baba nasıl rahat edeceksen öyle yap yarın dinlen öyleyse," dedim. Gel son teki yapalım, ordan eve geçeriz dedi, ben de işten geldim baba yorgunum dinleneyim dedim. Eve gittim. Uyudum o da gelmiş. Sonra sabah erken çıkıp işe gittim. İşteyken babamı aradım 10u 10 geçe hiç unutmuyorum babamın tam 10u 2 geçe kalbi durmuş. Ben de babamı arayıp Günaydın baba nasıl oldun nasıl hissediyorsun bugün diye soracaktım ben aramadan 8 dakka önce ölmüş. Ben işteyken telefon geldi, annem kanser hastasıydı, ben annem sandım ilk başta kalbim duracaktı, sonra başınız sağolsun babanız diyince şok da geçirdim. Belki de akşam kalp spazmı geçiriyordu farkedemedim ben o an içim içimi yiyor hep o sahne ile ilgili keşke o an hastaneye gitseydik kurtulurdu diye ama bu senaryoların içinden bir türlü çıkamıyorum. O sebeple sevdiklerimizle yaşadığımız anların kıymetini bilmek gerek.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bir saniye sonrasının dahi garantisi yok çok klişe bir laf ama gerçekten öyle. Benim babam emekli idi ama emekli malum para yetmediği için aynı zamanda dolmuşta çalışıyordu. Akşam işten çıkıp onun yanına gitmiştim. Bana demişti ki;"Kemal şuramda bir ağrı var, göğüsünü tutarak, ben yarın çalışmayacağım, arabayı şoföre vericem," dedi. ben de "Sen bilirsin baba nasıl rahat edeceksen öyle yap yarın dinlen öyleyse," dedim. Gel son teki yapalım, ordan eve geçeriz dedi, ben de işten geldim baba yorgunum dinleneyim dedim. Eve gittim. Uyudum o da gelmiş. Sonra sabah erken çıkıp işe gittim. İşteyken babamı aradım 10u 10 geçe hiç unutmuyorum babamın tam 10u 2 geçe kalbi durmuş. Ben de babamı arayıp Günaydın baba nasıl oldun nasıl hissediyorsun bugün diye soracaktım ben aramadan 8 dakka önce ölmüş. Ben işteyken telefon geldi, annem kanser hastasıydı, ben annem sandım ilk başta kalbim duracaktı, sonra başınız sağolsun babanız diyince şok da geçirdim. Belki de akşam kalp spazmı geçiriyordu farkedemedim ben o an içim içimi yiyor hep o sahne ile ilgili keşke o an hastaneye gitseydik kurtulurdu diye ama bu senaryoların içinden bir türlü çıkamıyorum. O sebeple sevdiklerimizle yaşadığımız anların kıymetini bilmek gerek.
Valla gözümden yaş geldi benim bu duygular hassas baya ailevi olunca.
Toprağı bol olsun yaşadığınız güzel anıları yaşat.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
En iyisi güzel olan anıları günleri hatırlamak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,651
113
Valla gözümden yaş geldi benim bu duygular hassas baya ailevi olunca.
Toprağı bol olsun yaşadığınız güzel anıları yaşat.
Amin inşallah kardeşim, tüm ölmüşlerimizin ruhu şad olsun, insan kendi yakınından biri ölmeyince bu durumu anlayamıyor, maalesef bu acıyı tecrübe etmek gerekiyormuş. Birisi yakınının ölüm acısını yaşamadığı halde acını anlıyorum diyorsa sadece tahmin etmeye çalışıyordur fakat kesinlikle anlayamaz. Biz hep ölüme uzak yaşadık. Babam oğlum biz bugün varız yarın yokuz derdi de bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı. Ölümün yüzü soğukmuş. Cenazelerini yıkamaya girip tahtaları ellerimle üstüne kapatınca anladım.