- 18,515
- 16,838
- 113
🤣 aklımın ucundan bile geçmedi la bugün bayram çok bi nakitsizlik yok 😅Çocuk yollamadı kanka sız sormadan soleyeyım 😀
🤣 aklımın ucundan bile geçmedi la bugün bayram çok bi nakitsizlik yok 😅Çocuk yollamadı kanka sız sormadan soleyeyım 😀
Aaa doğru lâ holıgan vardı 400 yatırmak lazımHoligana yetiştir
Nakıtsızlık yok dedıgıne gore 2 k var cepte🤣 aklımın ucundan bile geçmedi la bugün bayram çok bi nakitsizlik yok 😅
Evet 800de bana bul 2 hesap varAaa doğru lâ holıgan vardı 400 yatırmak lazım
Bekle sorayım kardeşimşu betparibu niye parayı yatırmıyor 3 saat oldu
Var da dağıtıyoz her yer bebe 4K falan var cepte hamur gibiNakıtsızlık yok dedıgıne gore 2 k var cepte
20 lık yaptır zarfla ver ben ayrılmadan acmayın deVar da dağıtıyoz her yer bebe 4K falan var cepte hamur gibi
dedenin maaşı aldık o yönlendiriyor 200 ver 300 ver buna verme diye 😅 abartmıyorum sabahtan beri 40 aile ağırladık evde ak20 lık yaptır zarfla ver ben ayrılmadan acmayın de
Yoğunluk varmış en kisa sürede yatarmışşu betparibu niye parayı yatırmıyor 3 saat oldu
Azcıkta betcoya verım dede desene 😀dedenin maaşı aldık o yönlendiriyor 200 ver 300 ver buna verme diye 😅 abartmıyorum sabahtan beri 40 aile ağırladık evde ak
RezillikAzcıkta betcoya verım dede desene 😀
ödermi yani ödesinde beklerizYoğunluk varmış en kisa sürede yatarmış
Öder kesinödermi yani ödesinde bekleriz
İns kalır akşama para holi giremicem gibiAzcıkta betcoya verım dede desene 😀
Kardeşim sitenin 3 ortağından biriyle konuşma lütfuna eriştin. Adam sana Öder dediyse kesin oderödermi yani ödesinde bekleriz
4 oldu eskiden 3tüKardeşim sitenin 3 ortağından biriyle konuşma lütfuna eriştin. Adam sana Öder dediyse kesin oder
Bana sormadan neden 4. Ortağı aldınız4 oldu eskiden 3tü
Senin payın az çünküBana sormadan neden 4. Ortağı aldınız
BilmiyordumSenin payın az çünkü