- 18,515
- 16,838
- 113
500₺ için bizi kıvrandırdı burada 10 saattir ona da helalllll olsun elendi@Mrlbra kardeşlik temellerine 2 kürek harç attı sağolsun
500₺ için bizi kıvrandırdı burada 10 saattir ona da helalllll olsun elendi@Mrlbra kardeşlik temellerine 2 kürek harç attı sağolsun
Cep harçlığını attı la adam hemen geri atacaz diye sağolsun öyle deme la.500₺ için bizi kıvrandırdı burada 10 saattir ona da helalllll olsun elendi
@ngu da elendiiii hepsini yoksaydım bb500₺ için bizi kıvrandırdı burada 10 saattir ona da helalllll olsun elendi
niye la ne kötülüğümü gördün yazıklar olsun 😅@ngu da elendiiii hepsini yoksaydım bb
vaad var icraat yok belediye başkanı gibisinniye la ne kötülüğümü gördün yazıklar olsun 😅
Hayırdır kıyım mı var😂@ngu da elendiiii hepsini yoksaydım bb
Aldkniye la ne kötülüğümü gördün yazıklar olsun 😅
satamadım ki daha oyun hesabını hep boş adamlar denk geliyor 😢vaad var icraat yok belediye başkanı gibisin
Şu an sinirle yoksaydım hepsiniHayırdır kıyım mı var😂
Beni beni bihteriniŞu an sinirle yoksaydım hepsini
Sende icraat yok ama vaad de yok o yüzden sen duruyosunBeni beni bihterini
Banada yolladı şimdi 500 atıcam dedi 5000 yollamış enayi bi sıfır fazla basmışCep harçlığını attı la adam hemen geri atacaz diye sağolsun öyle deme la.
Kafası güzeldir o zmn dur bir daha istiyeyim😂Banada yolladı şimdi 500 atıcam dedi 5000 yollamış enayi bi sıfır fazla basmış
Hamuru bira mayasıyla açıyorKafası güzeldir o zmn dur bir daha istiyeyim😂
Bırak Salih'i paramı gönder 🤣🤣Salih hayırdır paramı millete mi dağıtıyorsun bi daha 1 tl alaman![]()