- 18,515
- 16,838
- 113
3.5 üst iki maçtaMaçlara bakmadım ne oynanmış üstt mü 🤣
3.5 üst iki maçtaMaçlara bakmadım ne oynanmış üstt mü 🤣
Ben miktardan başka bişey bakmadım snsjnsBende dedim bu üst oynamayı öğrenmiş heralde. Mal olsun boşa umutlandırdın beni kaybolan😁
Bu altçı ya maça baksam düşmezdüm bu tuzapa3.5 üst iki maçta
Bugün sağlam yuvarladın gibiBu altçı ya maça baksam düşmezdüm bu tuzapa
Tanırsın kuponun gerçek sahibini 🤣🤣🤣Maçlara bakmadım ne oynanmış üstt mü 🤣
KardeşlereArkadaslar dm falan darlamayin karayip korsanimizi lutfen mantikli hareket edelim adamin talihinide cokertmeyelim, bence bana roll actirsin ben basariyla sonuclandirip diger kardeslere dagitim yaparım sıkıntı yok 😅
Yok miktara baktım sadece benim standart 4 adet günlükBugün sağlam yuvarladın gibi
Senden esinlendim 🤣Kardeşlere
Heyecan yaptırdı bize gece gece 😁Ben miktardan başka bişey bakmadım snsjns
Eskiden yakınduk bayaa 🤣 çok zaman girdi arayaTanırsın kuponun gerçek sahibini 🤣🤣🤣
Sabahta paylaştı böyle gğrcü 7.5 alt diye sonra kupon geldi miktarı bi açtı deneme bonusu imiş 🤣Heyecan yaptırdı bize gece gece 😁
Yenıden ısınma vaktıEskiden yakınduk bayaa 🤣 çok zaman girdi araya
Aynen 3 4 sene kadar zaman girdi adam 3 yıldır kazanda foruma girmiyor hâlâ en çok mesajı olanlar içinde 😁Eskiden yakınduk bayaa 🤣 çok zaman girdi araya
Bende 2-3 yıldır yokum ordaAynen 3 4 sene kadar zaman girdi adam 3 yıldır kazanda foruma girmiyor hâlâ en çok mesajı olanlar içinde 😁
Orda adam mı kaldı da mesaj sayısı geçsin 🤣Aynen 3 4 sene kadar zaman girdi adam 3 yıldır kazanda foruma girmiyor hâlâ en çok mesajı olanlar içinde 😁
Bi sen bi asi bi adanalı bi veria bi yaky 🤣Orda adam mı kaldı da mesaj sayısı geçsin 🤣
2025 yaramadı bu totoş a. bu sene daha yüzü gülmedi garibimin benden beterSabahta paylaştı böyle gğrcü 7.5 alt diye sonra kupon geldi miktarı bi açtı deneme bonusu imiş 🤣
@aSiRuH06 orda hâlâ 🤣🤣🤣Orda adam mı kaldı da mesaj sayısı geçsin 🤣
Nisan'dan sonra başlar2025 yaramadı bu totoş a. bu sene daha yüzü gülmedi garibimin benden beter