- 3,396
- 2,433
- 113
Aga daha 3500 kişi var saatte sıkıntı 🤣🤣🤣Bu saate kadar elennediyse alır ufaktan bişeyler
Aga daha 3500 kişi var saatte sıkıntı 🤣🤣🤣Bu saate kadar elennediyse alır ufaktan bişeyler
Doğum günüdg bonusu ne yaw, cevrim bizim işimizde dg bonusu nedir ilk defa duyuyorum
Metin birazdan gelecek ortaya vuracak 🫰 💵💵💵fakir pokerine kendini çok kaptırdı 😥
Doğum günü🤣dg bonusu ne yaw, cevrim bizim işimizde dg bonusu nedir ilk defa duyuyorum
yolla gelsin kanka, çevrim bizim işimiz, forumun rolling istatistiklerini alt üst eden bir insanla konuşuyorsun 😌Doğum günü🤣
Sen olaya baya ırak kalmışsın kanka boşveryolla gelsin kanka, çevrim bizim işimiz, forumun rolling istatistiklerini alt üst eden bir insanla konuşuyorsun 😌
Olum çevrim değil 200₺ yatırım şartı var 500 çekecek para lasım 😀yolla gelsin kanka, çevrim bizim işimiz, forumun rolling istatistiklerini alt üst eden bir insanla konuşuyorsun 😌
Birazda tıksıra tıksıra ağla kanka dünden ver hüngür hüngür ağlayonhüngür hüngür Ağlıyorum
reis beni niye etiketliyorsun ozaman, biliyosun sıfır olduğumuzu, bi el atta çocuğun işi görülsün ozaman 🤣Olum çevrim değil 200₺ yatırım şartı var 500 çekecek para lasım 😀
sana dm attım ya la ben@Metings1905 @Northe parayı buldunuz ellam yoksunuz buralarda 😉
Puahajhwhreis beni niye etiketliyorsun ozaman, biliyosun sıfır olduğumuzu, bi el atta çocuğun işi görülsün ozaman 🤣
Bütün sırrı bozdun awwsana dm attım ya la ben
Birazdan gelirse vuramaz en az 2 saat daha gelmemesi lâzım 🤣🤣🤣Metin birazdan gelecek ortaya vuracak 🫰 💵💵💵
Vurursa 2 gün bekleriz en iyisi hemen gelsinBirazdan gelirse vuramaz en az 2 saat daha gelmemesi lâzım 🤣🤣🤣
1. Olsa sıfırlanması 2 saat sabaha gelir ne 2 günü 😀Vurursa 2 gün bekleriz en iyisi hemen gelsin
yok yaw meto reis yapmaz öyle şeyler, @Hitman93 un hareketleri bunlarVurursa 2 gün bekleriz en iyisi hemen gelsin
Güldürmüyorsun kiBirazda tıksıra tıksıra ağla kanka dünden ver hüngür hüngür ağlayon
HahahaGüldürmüyorsun ki