- 22,435
- 23,079
- 113
Parasızlık başa belaBenim adım kerim, hepinizi severim
Gaddar Kerim
Parasızlık başa belaBenim adım kerim, hepinizi severim
Gaddar Kerim
Kerimle sabri ahbap mıydı beylerBenim adım kerim, hepinizi severim
Gaddar Kerim
oooooo gözlükte yapmışız, çok modernize bir adam oldun vallahi sen 🤣Benim adım kerim, hepinizi severim
Gaddar Kerim
Sorma aklıma 60-70k attığım günler geldi. Gözyaşları pıttParasızlık başa bela
Sen daha hamur açmıyodun o zamanlar ekmek almaya fırına gidiyordun kısa donla biz mahalle arasında iddaa oynatıyorduk kardeş gkdsokgdslopkgsd@Northe olsa 5 derdi işte o bilmiyor
Hukukumuz yoktu ama severdim seni SabriKerimle sabri ahbap mıydı beyler
Biz kahvehanelerde tombala dönerdik sen gs fb üst oynarkenSen daha hamur açmıyodun o zamanlar ekmek almaya fırına gidiyordun kısa donla biz mahalle arasında iddaa oynatıyorduk kardeş gkdsokgdslopkgsd
Tombala ne olum açılış 5 kafa 15 okeyle başladık biz fdks sonra 31 sonra konken lan ne günlerdi be forumu bırakıp geri kahveye inecem gfdkgfdBiz kahvehanelerde tombala dönerdik sen gs fb üst oynarken
Yiyosa gel teke tek kılıç atalım kardeşBiz kahvehanelerde tombala dönerdik sen gs fb üst oynarken
Forum senin içine girdi bırakamazsınTombala ne olum açılış 5 kafa 15 okeyle başladık biz fdks sonra 31 sonra konken lan ne günlerdi be forumu bırakıp geri kahveye inecem gfdkgfd
Atalım kılıç kınından çıkarsa kan bulaşmadan geri girmez amaYiyosa gel teke tek kılıç atalım kardeş
Kılıç oyununu bildiğine emin misin kanka sdfgsdAtalım kılıç kınından çıkarsa kan bulaşmadan geri girmez ama
Değilim ahahhaaKılıç oyununu bildiğine emin misin kanka sdfgsd
Kanka kağıtı ters tutuyosun 52 kağıdı bi kağıt diyosun örnek 10 maça bi sana atıyorum açıp bi bana atıyorum kağıdı 10 maça kime gelirse o kazanırDeğilim ahahhaa
Hee oyunu biliyorum da ismini bilmiyordum çok oynadım bunuKanka kağıtı ters tutuyosun 52 kağıdı bi kağıt diyosun örnek 10 maça bi sana atıyorum açıp bi bana atıyorum kağıdı 10 maça kime gelirse o kazanır![]()
Kılıç kanka ismiHee oyunu biliyorum da ismini bilmiyordum çok oynadım bunu
Ciğer kalmadı ciğer dağlandı