- 1,760
- 2,093
- 113
Birgün herkes ait olduğu yere dönerFutbol benden uzak olsun dost
Birgün herkes ait olduğu yere dönerFutbol benden uzak olsun dost
Nba öncesi 3 kuruş katlayalım dedim keşke bekleseymişim son bi 100 vardı attım nesineye 5 maça bastım şansa gelirse yine jokeri alırımİngiltere ligi bugün city liverpool arsenal yediler milleti bole ligmi olur gs de yenemedi milleti iyi öptuler yine nba candır valla futbol bu saatten sonra benden uzak olsun dost
Joker senin için vazgeçilmez oldu almadan rahat edemiyorsun artikNba öncesi 3 kuruş katlayalım dedim keşke bekleseymişim son bi 100 vardı attım nesineye 5 maça bastım şansa gelirse yine jokeri alırım
Maksat katlanmak valla borçlar çok birikti dost. 3 5 bişe ödemezsem faiz üstüne faiz binecek deniyoruz işteJoker senin için vazgeçilmez oldu almadan rahat edemiyorsun artik
Önceden canlıda freebet geçerliydi daga cezbediciydiMaksat katlanmak valla borçlar çok birikti dost. 3 5 bişe ödemezsem faiz üstüne faiz binecek deniyoruz işte
Ya yine iyi aslında. 3 maça basacan ikisini de. 1i gelse 5k çekiyorsun. Gelmezse giden 1k oluyoÖnceden canlıda freebet geçerliydi daga cezbediciydi
Giden para çokYa yine iyi aslında. 3 maça basacan ikisini de. 1i gelse 5k çekiyorsun. Gelmezse giden 1k oluyo
12’ye kadar atar mıYine jojo koda kaldık onun da atmayacağı tuttu
Öyle de gidiyo böyle deGiden para çok
Atması lazım12’ye kadar atar mı
Çoktan atması lazimdi hayret bugün kod atmadi adam akilli12’ye kadar atar mı
Sikiniti borc dost sıkıntı vallaMaksat katlanmak valla borçlar çok birikti dost. 3 5 bişe ödemezsem faiz üstüne faiz binecek deniyoruz işte
Sweet falan atar umarım dede yadaAtması lazım
O açıdan düşünmemiştim ben canlıdan rol denihoorum ana parayıYa yine iyi aslında. 3 maça basacan ikisini de. 1i gelse 5k çekiyorsun. Gelmezse giden 1k oluyo
Dün rollingden kopardıkların lose miÇoktan atması lazimdi hayret bugün kod atmadi adam akilli
Yok ya ne gerek var. 3 adım yapacağına 3 maça bas işteO açıdan düşünmemiştim ben canlıdan rol denihoorum ana parayı
Rolling derkenDün rollingden kopardıkların lose mi
Paramız olunca öyle yaparız jojodan çekeriz şimdiYok ya ne gerek var. 3 adım yapacağına 3 maça bas işte
Holiden almadın mı sen 500Rolling derken