- 36,934
- 37,107
- 113
Arama kısmına hitman yazsanız davayı çakardınız
@Calypso13 biz numarayı yemeyenlere şimdi gerçek sponsoru verebilirsin dost
Ilk siradasin sozum olsunArama kısmına hitman yazsanız davayı çakardınız
7 yılımızı verdık dostBen anladım kanka yemedim ben🤣
Gayet net bi tepki kankam 1 kişi olsa neyse de 5 kişiyle de taşak geçilmezBu yorumunu silmezsen sovecem sana haberin olsun. Gereksiz tepkiler verme
Şaka kaka oldu kankaIki eğlendik burnumuzdan geldi kankanyab
Siz yazayim mi dediniz ben de yazin dedim. Cok elit bir sohbet donuyordu kusura bakmayinGayet net bi tepki kankam 1 kişi olsa neyse de 5 kişiyle de taşak geçilmez
La bana sen yaz dedin ben kendi halimde takılıyordum 🤣Siz yazayim mi dediniz ben de yazin dedim. Cok elit bir sohbet donuyordu kusura bakmayin
Hitman konusunu forumda bilmeyen 3 kisi var ona da siz denk geldinizLa bana sen yaz dedin ben kendi halimde takılıyordum 🤣
Kendine gel ne konuştuğuna dikkat et sövecem falan hayırdırBu yorumunu silmezsen sovecem sana haberin olsun. Gereksiz tepkiler verme
Peki iyi forumlar northecumKendine gel ne konuştuğuna dikkat et sövecem falan hayırdır
Kendine gel ne konuştuğuna dikkat et sövecem falan hayırdır
Tamam olm uzatmayın oldu bitti eğlendik güldük intikamı alırız bi ara 🤣🤣Peki iyi forumlar northecum
La yok ben ondan beklemediğim için ve sevdiğim bi adam olduğu için senden beklemiyodum dedim çünkü hiç böyle şakam olmadı. Sana sövecem falan yapıyor garipTamam olm uzatmayın oldu bitti eğlendik güldük intikamı alırız bi ara 🤣🤣
Onu da anlamadin kanka uzatmadım o yuzden. Anlamadin demeyeyim de konuya hakim olmadigin icin devam ettirmedim.La yok ben ondan beklemediğim için ve sevdiğim bi adam olduğu için senden beklemiyodum dedim çünkü hiç böyle şakam olmadı. Sana sövecem falan yapıyor garip
Ya olum olsun yapma bana böyle şeyler kaç küfür yazdım sildim bilmiyosunOnu da anlamadin kanka uzatmadım o yuzden. Anlamadin demeyeyim de konuya hakim olmadigin icin devam ettirmedim.
HahzhzhzhYa olum olsun yapma bana böyle şeyler kaç küfür yazdım sildim bilmiyosunparagraf yazdım sildim aq
Geçen banada sinirlenmiş konuyu hatırlamıyorum.Hahzhzhzh