Buda kod beğenmiyorAmme hizmeti vay be puaha
Buda kod beğenmiyorAmme hizmeti vay be puaha
Harbiden batmış vallaAdam uğraşmış Excel den çizmiş
O keş para seviyor puahaBuda kod beğenmiyor![]()
EgzelAdam uğraşmış Excel den çizmiş
Gurme yaaa ağzının tadını biliyorO keş para seviyor puaha
%90ı geçen yıldan bu konununKonuda 1 ay bile olmadan 75 k mesaj var 1 aya kadar aktif kodlar bölümünün mesaj sayısını geçer burası 🤣
demedi deme İbrahim
Biz bu kadar mesajı sadece burada sohbet ederek kastıkKonuda 1 ay bile olmadan 75 k mesaj var 1 aya kadar aktif kodlar bölümünün mesaj sayısını geçer burası 🤣
demedi deme İbrahim
Sen urfali olduğuna eminmisin gaddar kerim puaha
Farkettim 🤣🤣%90ı geçen yıldan bu konunun
Cahil konu başına baksana konu ne zman açılmış puahaKonuda 1 ay bile olmadan 75 k mesaj var 1 aya kadar aktif kodlar bölümünün mesaj sayısını geçer burası 🤣
demedi deme İbrahim
Burası nezih bi sayfa dostBuraya atayım mı atam
Ne urfalısı olm beyaz türk bu yalı'da yaşıyor dedesi paşa falanSen urfali olduğuna eminmisin gaddar kerim puaha
Doğma büyüme Urfa ama büyük dedem büyük Britanya göçmeniSen urfali olduğuna eminmisin gaddar kerim puaha
HaklısınHerkes kaybediyor kazananlar akıllı oldugu için değil pinti oldugu için ayakta 2 atıyo 3 çekiyo
Valla ekrani yakinlastirmadan okudum bu kez gozler düzeldi galiba puahaDoğma büyüme Urfa ama büyük dedem büyük Britanya göçmeni
Bu eleman ne durumda acabaKendi adıma konuşuyorum yakındır sonum iyi değil yakındır
Hay senin yalanına puahaHerkes kaybediyor kazananlar akıllı oldugu için değil pinti oldugu için ayakta 2 atıyo 3 çekiyo
Galli mi iskoç muDoğma büyüme Urfa ama büyük dedem büyük Britanya göçmeni
BuGelin hep beraber intihar edelim bende bitim anasını satym