- 35,164
- 36,314
- 113
Wasiiillll
Nerde çekim paylas
Nerde çekim paylas
44 ödedi aq bu oyunun da jojosunun da ya29 turk lirası
Beni saymadın dimiKonuda toplasan 100 lira cikmaz 5k mi puaha
Bekle bi kaç gün 2500 olsun öyle boz 500 alBaşkana elmas bozmak için mesaj atrım 250yi 5 k yapiyoruz sonra burdan çekiyoruz sonra hepimiz kurtuluyoruz
3 gün süresi varmış zaten nefesine yetmiyor puajjala niye ödeemesin 50 tane çekimim var o siteden hile hurda yapmazsan ödüyo
Bende 2 saat once aldim Gates 66 turk lirası ödedi gunluk dozumuzu aldik sukur gece nba yaparsın artık 44 turk lirasiyla belki 1k yaparsın44 ödedi aq bu oyunun da jojosunun da ya
On zamana süresi doluyorBekle bi kaç gün 2500 olsun öyle boz 500 al
Direk sinirsiz ban yiyorsun ve adin tarih oluyor puahaBaşkana elmas bozmak için mesaj atrım 250yi 5 k yapiyoruz sonra burdan çekiyoruz sonra hepimiz kurtuluyoruz
Çevirdim sıfırladım bile mat kodunu bekleyecez 🤣Bende 2 saat once aldim Gates 66 turk lirası ödedi gunluk dozumuzu aldik sukur gece nba yaparsın artık 44 turk lirasiyla belki 1k yaparsın
Elmas bozcam niye ban yiyimDirek sinirsiz ban yiyorsun ve adin tarih oluyor puaha
Bana 156 verdi 16 betten 10 spin attım oyuna aldı 88 ytl verdi asasına koyduğumBende 2 saat once aldim Gates 66 turk lirası ödedi gunluk dozumuzu aldik sukur gece nba yaparsın artık 44 turk lirasiyla belki 1k yaparsın
Bende 400 elmas var lazımsa vereyim Atatürk dostElmas bozcam niye ban yiyim
Bende her gün ole yapıyorum tarihte kod ile tek cekimim oldu spin 56 turk lirası odemisti kendi slot oyunuma girip 20 betten 2 tur atayım dedim tek spinde 3k vermisti çekmiştim tarihte tek cekimim olmuştur kodlardanÇevirdim sıfırladım bile mat kodunu bekleyecez 🤣
PuahahahBende 400 elmas var lazımsa vereyim Atatürk dost
Bekle 2 gün daha 500 turk lirası al suan bozarsan zarar edersin 250 turk lirası alırsın amaElmas bozcam niye ban yiyim
1 jojodan 1 mattan çektim son 2 ayda. Diğer 58gün 20 30 ödedi aq . 100 200 ödese hiç değilse 2 maça basıp katlarızBende her gün ole yapıyorum tarihte kod ile tek cekimim oldu spin 56 turk lirası odemisti kendi slot oyunuma girip 20 betten 2 tur atayım dedim tek spinde 3k vermisti çekmiştim tarihte tek cekimim olmuştur kodlardan