- 40,394
- 40,417
- 113
1 senedir tık yok 10k 11k olmuyor dostYa kardeşim bı günde vurdum para IBAN at kardeşim de de sasiralim yaaaaaaa
1 senedir tık yok 10k 11k olmuyor dostYa kardeşim bı günde vurdum para IBAN at kardeşim de de sasiralim yaaaaaaa
O zamanlar salihte paparamız paycomuz ibanımız vardı dost250 bile çok benden 2lira ancak cikar puaha eskiden bu konuda bu şekilde yazdığımız da 5 dakika sonra zink geliyor du simid sadece başı geliyor galiba puaha
Ben kurtaracam seni dost bu durumdan . Jojo bi kod atsın hele1 senedir tık yok 10k 11k olmuyor dost
Ooooo 🥰Ben kurtaracam seni dost bu durumdan . Jojo bi kod atsın hele
Bak desem ki 7k yaptım çekmedim inanmazsınBen kurtaracam seni dost bu durumdan . Jojo bi kod atsın hele
Artık bülbül ötmüyor şarkısı aklıma geldi1 senedir tık yok 10k 11k olmuyor dost
profil nereye gittiArtık bülbül ötmüyor şarkısı aklıma geldi
Dün 6 kodun 5ini aldık mattan 240 mi ne çıktı toplamda puhaha vermiyorBen kurtaracam seni dost bu durumdan . Jojo bi kod atsın hele
Yeterki dağıtım faslına gecelim hemen göndeririz dost puahaO zamanlar salihte paparamız paycomuz ibanımız vardı dost
Acil trx dinamikpay bilgilerimizi ateşlememiz lazım
Aynısı valla hiç uğraşmaya bile değmez dostDün 6 kodun 5ini aldık mattan 240 mi ne çıktı toplamda puhaha vermiyor
Diğer cihaza geçebilirsem alırız bu gecede
Gideyim bi yemek yiyeyim gelirim
Ben inanırım 100k desen bile inanirim puahaBak desem ki 7k yaptım çekmedim inanmazsın![]()
Mekana geri dönüş 😁Ben inanırım 100k desen bile inanirim puaha
10k büyük para 11k yapmaya çalışmam ben1 senedir tık yok 10k 11k olmuyor dost
Gene geldin mi yiyip 500 ü heBak desem ki 7k yaptım çekmedim inanmazsın![]()
Kafa zehir ben yazacaktım ta seni bekledim sen yazarsın diye puaha10k büyük para 11k yapmaya çalışmam ben
Ne öyle kardeşim 10k yı 11k yapma ne zamanında 800k kazanan adama yakışmıcak sözler basıcaksın 50 orana 10k yı öyle 1.80 2 orandan yatmıcaksınKafa zehir ben yazacaktım ta seni bekledim sen yazarsın diye puaha
Hahhaha üzerine jojo dan 7k yedik severim bayılırımGene geldin mi yiyip 500 ü he
La kahkaha attım dost bosver paranın mk elbet toparlarız az daha sabırYa rabb bu uğursuz gecenin yok mu sabahı?
Mahşerde mi biçarelerin, yoksa felahı!
Nur istiyoruz sen bize yangın veriyorsun!
Yandikk diyoruz sen bize kan gonderiyorsun...
Senin dediğin gibi yaptım zamanında gözümü kan bürüdü bastık. Şimdi kicmda don yok kanka 😅Ne öyle kardeşim 10k yı 11k yapma ne zamanında 800k kazanan adama yakışmıcak sözler basıcaksın 50 orana 10k yı öyle 1.80 2 orandan yatmıcaksın