- 22,435
- 23,079
- 113
Borç mu hibe miÖderse 7 k atarmısın
Borç mu hibe miÖderse 7 k atarmısın
Çikolatamı alacanÖderse 7 k atarmısın
Ben kendi temsilcime yazdım daha önce defalarca uyarmamiza rağmen yine aynı durumları yaşadık kendisiyle dedi. Cyber de sitenin açığını yakalanmışsın ödeme yapılmayacak dediOnu engelledim borç istedi ödemedi geri
Borç kankaBorç mu hibe mi
Borç vermiyorum Hibe desen verirdim borç aman aman aman 😁Borç kanka
Cyber bizim işimiz çünkü yemedi dotleriBen kendi temsilcime yazdım daha önce defalarca uyarmamiza rağmen yine aynı durumları yaşadık kendisiyle dedi. Cyber de sitenin açığını yakalanmışsın ödeme yapılmayacak dedi
Forumda para alışverişi yasak meto etiketlemiyimBorç kanka
Aynısı söyledim. Bana fotosunu attı. Fotoğrafa göre yerler mişCyber bizim işimiz çünkü yemedi dotleri
#dolandırıcıbetasusAynısı söyledim. Bana fotosunu attı. Fotoğrafa göre yerler miş
Hıbe versen yarın bırgun sende hıbe ıstersın sakat işBorç vermiyorum Hibe desen verirdim borç aman aman aman 😁
Öyle bişey yapıyor olsam zengindim puahahaHıbe versen yarın bırgun sende hıbe ıstersın sakat iş
EvetTefeci tanıyan var mı
Sorarmısın borç lazım mı ona % 8 den çalıştırsın parayı
Yuzde 8 calisan tefeci varsa banada söyleyin abonesi olalimSorarmısın borç lazım mı ona % 8 den çalıştırsın parayı
Yüzde 8 benim paramı çalıştırcak 25 de kendi alırYuzde 8 calisan tefeci varsa banada söyleyin abonesi olalim
E o zaman senin parani ben calistiriyim yizde 12yle dost 😁Yüzde 8 benim paramı çalıştırcak 25 de kendi alır![]()
Dostum bende parayı çalıştırırım da adamlarda kurulu tezgah var vurma kırma kaldırma hepsine ayrı işçilik lazımE o zaman senin parani ben calistiriyim yizde 12yle dost 😁
%85 pay veriyoruz hemen iletişime geçin @sülünosmanYüzde 8 benim paramı çalıştırcak 25 de kendi alır![]()