- 11,566
- 9,698
- 113
Yav guney amerikada at yarisi yok mu
Müptelası oldun kısraklarınYav guney amerikada at yarisi yok mu
Öder dost Tebrikler ben kullanıyorum aktif orayı sıkıntı yaşamadım hicdostlar vipslottan ilk yatırıma %100 risksiz freebet veriyordu bonustan kazandım parayı cekımde sorun olurmu sponsor sıte dıye oynadım odeme yapıyolarmı
sagolasınÖder dost Tebrikler ben kullanıyorum aktif orayı sıkıntı yaşamadım hic
At alacamMüptelası oldun kısrakların
Hayatta yapmaz acil soğuk su içdostlar vipslottan ilk yatırıma %100 risksiz freebet veriyordu bonustan kazandım parayı cekımde sorun olurmu sponsor sıte dıye oynadım odeme yapıyolarmı
Derhal bu konuyı terket bura losers konusuRestbet'e bonus var mı diye bakayım dedim, hesapta 0,85 kuruş vardı aviatörde 4 TL yaptım. Sweet bonanza'da 1 tlden farmladım son spinde oyuna girdi 70 ödedi. 2 betten farmladım 250 oldu bakiye çektim. Hayatımın en saçma kumar deneyimiydi teşekkürler...
Bugün gün içi kaybım 5500 TL olduğu için buraya geldim dost... Gerçi bu çekimden sonra 5250 oldu...Derhal bu konuyı terket bura losers konusu
O 250 sabaha kadar 25k olur 😂Bugün gün içi kaybım 5500 TL olduğu için buraya geldim dost... Gerçi bu çekimden sonra 5250 oldu...
KALKIN SABAH OLDU
Hadi bakalim yolumuz nereyeErken kalkan yol alır beyler alooooo
Onu bende bilmiyorum ama yatmaktan iyidir gidelim bir tarafa skslsHadi bakalim yolumuz nereye
Ya tüm gece calistim birakin evime gideyim degisimi bekliyorum 🤣Onu bende bilmiyorum ama yatmaktan iyidir gidelim bir tarafa sksls