- 18,515
- 16,838
- 113
Ferdi m vursa bes kuruş vermez@Hayroo ferdı beyler
Ferdi m vursa bes kuruş vermez@Hayroo ferdı beyler
1020 veriyor ilk beğenene 20yi sallarız üstüne 60 koyup sigara alırGideyimde bi dörtlü kombine yapayım
20₺ 20₺dir ağa1020 veriyor ilk beğenene 20yi sallarız üstüne 60 koyup sigara alır
la bu KCEX bize acımış 10 dolar daha bonus atmış, 50x ten eosa girdim yine 🤣20₺ 20₺dir ağa
Penaltı kaçırdı sırplar ak20₺ 20₺dir ağa
Maçı bilmiyoz kiPenaltı kaçırdı sırplar ak
30$ olunca çek 10-10 kırışırız fotoğraf at bi takip edelimla bu KCEX bize acımış 10 dolar daha bonus atmış, 50x ten eosa girdim yine 🤣
O hergun intihar ediyor ama tersten bacaktan asıyor kendiniCunta dayıdanda almış yakışmadı ferdi
Urgan alıp intihar etmiştir belki
Her şey aynı 🤣
dur şundan çıkığ sağlam bi koin bulcam simdi, bu eos meos yaramadı bize mk 🤣Her şey aynı 🤣
Para gene pul oldu olm zaten vazgeç şu 1K bi şeyler yapdur şundan çıkığ sağlam bi koin bulcam simdi, bu eos meos yaramadı bize mk 🤣
Sen Ferdi’den medet um kanka 🤣Hadi kim roll.aciyor abi hahahaha
Ferdiden geleni roll parası aticam birine zaten adak adadım hahaahahSen Ferdi’den medet um kanka 🤣
11 dolardan sattım PEPE koine girdim 100x le 🤣Para gene pul oldu olm zaten vazgeç şu 1K bi şeyler yap
Aynı inana 1₺ gönder küfür et 🤣Ferdiden geleni roll parası aticam birine zaten adak adadım hahaahah