- 18,515
- 16,838
- 113
Sağ ayağımızla girdik konuya hemen maddi talep geldi ama bu sekilde ilerleyemeyizZınklatmayacaksan bi önemi yok kadim dostum
Sağ ayağımızla girdik konuya hemen maddi talep geldi ama bu sekilde ilerleyemeyizZınklatmayacaksan bi önemi yok kadim dostum
Sürükleyici bir kupon olmuş arada yatmak lazim böyle puahhaMetin kardeşimizin konusunu beğenen 50 kişinin umudundan istiyorum
Bide 3-3 gelse 1 hafta bekleyeceğiz uzun vadeli akıllıca bi kupon
Eee ne oldu şimdiBabaaaa tahliye
Eve döndüğün zaman gelen huzur vardır ya hani, öyle bi şeyEee ne oldu şimdi
Hasmınla barıştın mıEve döndüğün zaman gelen huzur vardır ya hani, öyle bi şey
Sulh imzalandı, gece dolandırıyodu beni az kalsınHasmınla barıştın mı
1250 ftnBu vbet predicor ödülü ney la 17.kişiyim
Beşiktaş 4-1
Göztepe 1-1
Gs 0-2 skor bilmişim
Manyak mısın olum 200K yapar o, öyle değildir o1250 ftn
Zamaninda 1. Olduk aslanim puahha genel siralamada da 45. Yim sezon bitince 5k civari nakit eklenirBu vbet predicor ödülü ney la 17.kişiyim
Beşiktaş 4-1
Göztepe 1-1
Gs 0-2 skor bilmişim
Öyle olum yapsın zaten o kadar skor bildinManyak mısın olum 200K yapar o, öyle değildir o
Yanliş anlama dilenci değilim abiZamaninda 1. Olduk aslanim puahha genel siralamada da 45. Yim sezon bitince 5k civari nakit eklenir
24 gerilemisimZamaninda 1. Olduk aslanim puahha genel siralamada da 45. Yim sezon bitince 5k civari nakit eklenir
Sezon bitince dedik la puaha 1 yildir bunun icin ugrasiyozYanliş anlama dilenci değilim abi
830 ftn24 gerilemisim
Ne alakası var Distin bey, kendisi amansız bir hastalığı yakalanmış, moral olsun diye beğendikMetin kardeşimizin konusunu beğenen 50 kişinin umudundan istiyorum
Bide 3-3 gelse 1 hafta bekleyeceğiz uzun vadeli akıllıca bi kupon
Boşver sezonu kardeşim puahajSezon bitince dedik la puaha 1 yildir bunun icin ugrasiyoz
Tmm gelirse 829Ftn sende830 ftn
700 freebet falan eklenir ama bugunku macta var daha 2 3 gune ancak o da ilk 30a girersen24 gerilemisim
0-2 skor vermişim ona, hata kaza gelirse ilk 15 zorlarım gibi700 freebet falan eklenir ama bugunku macta var daha 2 3 gune ancak o da ilk 30a girersen