- 12,376
- 12,356
- 113
Haklısın ama deneneblirdi getirisi iyiDaha fazla riske atmayı düşünmüyor gibiyim normal reel borç bakarak tamamlıycam kayıp sıkıntıya sokar 1-1 derken hepsi gider
Haklısın ama deneneblirdi getirisi iyiDaha fazla riske atmayı düşünmüyor gibiyim normal reel borç bakarak tamamlıycam kayıp sıkıntıya sokar 1-1 derken hepsi gider
Sizin rüzgarınız bizden yaprak koparır en fazlaDuymak istemem zaten kendı adımın olduğu lısteyı
Götürüsüde iyi kardeşimHaklısın ama deneneblirdi getirisi iyi
Nemrut dagı zırvesı adamSizin rüzgarınız bizden yaprak koparır en fazla
dakika 20 1-0 kaldı 1 gol sık lan ev 1.05 oranın var en son 8 atmışsın bu takımaaaaaaaaaaaaRiskli ama inancım var Ekli dosyayı görüntüle 779360
Iy 3 olur o zamandakika 20 1-0 kaldı 1 gol sık lan ev 1.05 oranın var en son 8 atmışsın bu takımaaaaaaaaaaaa
Kesene bereket ağabey adamsın@Fterim1905 terime zınklattım baktım bizden uyanık yok diye kb beyler
inşallah dost yaIy 3 olur o zaman
Borcum şu yan taraftaki 17 bin TL olan mı?Olabilir borcun ne olduğu önemli değil bloke koyduysa önce ödememen lazım başka yolu yok
yok olum sen ver maçları vancouver falan yok mu POKGSD<PLGKSDLPKGSBugün pazar dünya maç var ver @Northe 2k sıstemlı oynuyor 10 k yapsın
Hayır borcu banka söyler borç bankaya değil başka bir yereBorcum şu yan taraftaki 17 bin TL olan mı?
2 OLDU WONANZAAAAAAAAAAAAAAAIy 3 olur o zaman
Emrimizi bekliyorlar2 OLDU WONANZAAAAAAAAAAAAAAA
Morelım bozuluyor aklıma gelınce son cıkıs yolumdu amkyok olum sen ver maçları vancouver falan yok mu POKGSD<PLGKSDLPKGS
Emrimizi bekliyorlar
@Mrlbra olay şöyle salih 4 adım atıcaz ortağız dedik ilk 3 adımı ben verdim seriden wonn oldu son adımı ikimiz verdik onun dediğini oynadık yattı benim dediğim tuttu patladık PUAHAHAMorelım bozuluyor aklıma gelınce son cıkıs yolumdu amk
Doğru ulan takımın alt bıten macı yok ben secene kadar@Mrlbra olay şöyle salih 4 adım atıcaz ortağız dedik ilk 3 adımı ben verdim seriden wonn oldu son adımı ikimiz verdik onun dediğini oynadık yattı benim dediğim tuttu patladık PUAHAHA
Bu kadar olamaz bu kaçıncı seviye metin allah aşkına adama 3 adım iyi gittin şansin açıl senin dediğine basalım diyemedin mi şuan zengindik@Mrlbra olay şöyle salih 4 adım atıcaz ortağız dedik ilk 3 adımı ben verdim seriden wonn oldu son adımı ikimiz verdik onun dediğini oynadık yattı benim dediğim tuttu patladık PUAHAHA
2k olcaktı kasamız şans yoo abıBu kadar olamaz bu kaçıncı seviye metin allah aşkına adama 3 adım iyi gittin şansin açıl senin dediğine basalım diyemedin mi şuan zengindik