- 15,014
- 11,374
- 113
Ne oldu la konu ne ortalıkta da yokKendisiyle oynasın o pezevenk küfür etmeyi biliyor bir de hala para alacağını mı sanıyor
Ne oldu la konu ne ortalıkta da yokKendisiyle oynasın o pezevenk küfür etmeyi biliyor bir de hala para alacağını mı sanıyor
Ne küfrüKendisiyle oynasın o pezevenk küfür etmeyi biliyor bir de hala para alacağını mı sanıyor
Küfür etmiş bana telegramdan görünce şeytana döndümNe küfrü
Alla alla ss atsana bi burdan veya instadanKüfür etmiş bana telegramdan görünce şeytana döndüm
Engelledim gitti mesajlar ama onda vardırAlla alla ss atsana bi burdan veya instadan
Sebep neymiş pekiEngelledim gitti mesajlar ama onda vardır
Bi denk getirirsem ailesi değil babası olucam da neyse görüyordur zaten burayı onursuz gurursuz serefsizHani biz bir aileydik
Knk konu ne al ver meselesi miBi denk getirirsem ailesi değil babası olucam da neyse görüyordur zaten burayı onursuz gurursuz serefsiz
Yav sal Ferdi kim köpek ki borcumuz olacak ona bi kere borcunu ödemek için iban istedi 2 katını attı o farkı istiyoKnk konu ne al ver meselesi mi
La ben makara yapmıştım la aranızın bozuk olduğunu bilmiyordum allahtan benim borcu yolladı banaYav sal Ferdi kim köpek ki borcumuz olacak ona bi kere borcunu ödemek için iban istedi 2 katını attı o farkı istiyo
Neyse sal ne zaman geliyo 20KBana paramı versin gibisinden birşey demedi yani
O da makaraydı dldldldşdöxmzkdNeyse sal ne zaman geliyo 20K
Yav kardeşim kaç defa söyleyeceğiz şu losers konusuna iq seviyesi yetenler gelsin diyeO da makaraydı dldldldşdöxmzkd
Vay anasını onu ciddi ciddi mi istiomusYav sal Ferdi kim köpek ki borcumuz olacak ona bi kere borcunu ödemek için iban istedi 2 katını attı o farkı istiyo
Vay kalleş şimdi ferdiden ne farkın kaldı eldmdlaşdmsYav kardeşim kaç defa söyleyeceğiz şu losers konusuna iq seviyesi yetenler gelsin diye
Sal ya @jakadal5252 parayı 5x yaptı benceVay anasını onu ciddi ciddi mi istiomus