- 1,160
- 359
- 83
Ali olm benSen bilirsin kusura bakma şimdiden özür dilerim
Ali olm benSen bilirsin kusura bakma şimdiden özür dilerim
Ne biliyim homurdanıyo herkes zatenBu nasıl gün içi kardeşim
Bu nasıl uzay bilim adamı kardeşimNe biliyim homurdanıyo herkes zaten
Günaydın reisNe uyumusum aq aqat 3 olmus bol kazanclar agalar
Tabi para olunca insan bebekler gibi uyuyo dayımNe uyumusum aq aqat 3 olmus bol kazanclar agalar
Tam aksine kanka kaybettim nekadar cok uyurdam okadar iyi dedim bu saate kadar dayandim smdi kumar krisi vurdu titremem varTabi para olunca insan bebekler gibi uyuyo dayım
GiriyorGaranti mobil bankaciligina giriş yapabilen varmi
Olum hani cuma para geliyodu hepinize 4 kişi cuma zenginiz para gelecek diyordu bu konuda zaten 6-7 kişiyiz 🤣Tam aksine kanka kaybettim nekadar cok uyurdam okadar iyi dedim bu saate kadar dayandim smdi kumar krisi vurdu titremem var
2 elendi kaldı 2Olum hani cuma para geliyodu hepinize 4 kişi cuma zenginiz para gelecek diyordu bu konuda zaten 6-7 kişiyiz 🤣
Bir kısmı geldi kirami odedim bir kac kaddesime borcta attm smdi siradaki gelcek para p.tesi sabah 08.50 de reisim 😁Olum hani cuma para geliyodu hepinize 4 kişi cuma zenginiz para gelecek diyordu bu konuda zaten 6-7 kişiyiz 🤣
Sen eleneemezsin 16.00 son saat2 elendi kaldı 2
Kesin gelir kanka 😎Bir kısmı geldi kirami odedim bir kac kaddesime borcta attm smdi siradaki gelcek para p.tesi sabah 08.50 de reisim 😁
Daha 2 hafta önce kira ödedim aq 🤣Bir kısmı geldi kirami odedim bir kac kaddesime borcta attm smdi siradaki gelcek para p.tesi sabah 08.50 de reisim 😁
O geriden gelen kiraydiDaha 2 hafta önce kira ödedim aq 🤣
Devlettenyalan olmqs her ayin 5 i 08.30 da issizlik maasini yatirirKesin gelir kanka 😎
PuahahahaO geriden gelen kiraydi
KankammmSen eleneemezsin 16.00 son saat