KankammmUlan kımın hesabında kımın parası var kuponu var ortalık 56
KankammmUlan kımın hesabında kımın parası var kuponu var ortalık 56
2 per ust olmaz detroit 5 6 farklan kazanir kesin bilgi geldi banaOlum simdi bu maç 2.per 56 olursa 1K oluyo mu
Yok la 1K kaldı
İns bakalım nasip kanka 😅O iyi la o zaman seri kazanak da kapatalım kalanını
Kesin gelir o zaman2 per ust olmaz detroit 5 6 farklan kazanir kesin bilgi geldi bana
Şuan sapsap taze won çekmiş, jakadal eh işte durumunda, buraq konuya sert bir giriş yaptı, sen ben ve Ege ekmek banan tayfaUlan kımın hesabında kımın parası var kuponu var ortalık 56
Üst yüklen yoruma bak puhahahah2 per ust olmaz detroit 5 6 farklan kazanir kesin bilgi geldi bana
20 dakika sonra görürsün kankaKesin gelir o zaman
@burakunqoren bşey sorabilirmiyim 1000 tl ulasınca hepsını dagıtcan neden sana lazım değilKankammm
Won hayırlı olsun o zaman dost2 per ust olmaz detroit 5 6 farklan kazanir kesin bilgi geldi bana
Konuya özeldir belki@burakunqoren bşey sorabilirmiyim 1000 tl ulasınca hepsını dagıtcan neden sana lazım değil
Max mı aldı acaba dedeKonuya özeldir belki
Konu açmış ya adam bi şeyler vurmuş zaten@burakunqoren bşey sorabilirmiyim 1000 tl ulasınca hepsını dagıtcan neden sana lazım değil
Cok kırdın beni hocam 20 dakika sonra sende burda olWon hayırlı olsun o zaman dost
Hee ben gormedım onuKonu açmış ya adam bi şeyler vurmuş zaten
Dağıtım yapmak istemiş heralde@burakunqoren bşey sorabilirmiyim 1000 tl ulasınca hepsını dagıtcan neden sana lazım değil
Betco kapanmış ne laBetco kapanmış yatırıma ek spinler gitti iyi mi
Yatırım çekimler pasifBetco kapanmış ne la
Kanki Max vurmuştum@burakunqoren bşey sorabilirmiyim 1000 tl ulasınca hepsını dagıtcan neden sana lazım değil