- 38,810
- 38,949
- 113
Hocam allah yardımcımız olsun2 el birden geçerli mi dost
Hocam allah yardımcımız olsun2 el birden geçerli mi dost
300 atim holiye sanada napimYapışırım dm sine şimdi
Benim kupon gelse yapardık bisiler de gelmio anasını avradını ya bu şanssızlığınKaldı 1450₺ tskler kanka holigan egehankoksal
Ben de gelebilir miyimYapışırım dm sine şimdi
Uefa bu kanka 85den sonra kartlar yeniden dagıtılıyo hep bakalım kısmetBenim kupon gelse yapardık bisiler de gelmio anasını avradını ya bu şanssızlığın
BekliyoruzRoll acarım la 3 adım burdan 2 kıısye ulaşırım sapsap @Mrlbra ulasıyor dırek
Aynen ben bilbao atar diyordum manu dan korktum tam tersi oldu onana kendi kalesine atmazsa gelmez gibiSeyitin kg kuponu vardı dimi ikili
Lavuk atılmasa çoktan gelmişti
Bodo izlemeye gidiomUefa bu kanka 85den sonra kartlar yeniden dagıtılıyo hep bakalım kısmet
Jarzımda 3 elektrıkler kesık ıspanyadayımBekliyoruz
3 kısı yapKasa bllunmesin derseniz bir kisiye atim 900 size kalmis kardeslerim 3 kisi 300 veya 1 kisi 900 2 kisi 450 fazlasi cikmas suanlik
@sapsap10 olabılır güzel kankam dıyorKasa bllunmesin derseniz bir kisiye atim 900 size kalmis kardeslerim 3 kisi 300 veya 1 kisi 900 2 kisi 450 fazlasi cikmas suanlik
Bu sefer başlık parası mı kankaKaldı 1450₺ tskler kanka holigan egehankoksal
Siz bilionuzzzzzKasa bllunmesin derseniz bir kisiye atim 900 size kalmis kardeslerim 3 kisi 300 veya 1 kisi 900 2 kisi 450 fazlasi cikmas suanlik
PuhahhaBu sefer başlık parası mı kanka
Sadece bana 1000Kasa bllunmesin derseniz bir kisiye atim 900 size kalmis kardeslerim 3 kisi 300 veya 1 kisi 900 2 kisi 450 fazlasi cikmas suanlik
Aynı borç olm dün 6250₺ vardı işte ödedik büyük kısmını 1 haftadır adamla flörtleşiyprım amkBu sefer başlık parası mı kanka
Helal meto az kalsın para gidiyorduHolıgan distinguished
Kankaaammm yanlış yazmışım doğrusu böyle olacak
Iste 3 kisi dediler direk 1 kisi olmaz dedilerSadece bana 1000
Ne bilim salih çözdük deyince bitti sandımAynı borç olm dün 6250₺ vardı işte ödedik büyük kısmını 1 haftadır adamla flörtleşiyprım amk