- 31,263
- 28,843
- 113
Gene giremedik 10 kişi arasına cekilis hiç çıkmıyor anlamadım gittiAltyapıda sms sorunu var düzelince yollayacağım hızlıca
@serhatcan sen de k.ad ve site ismi bırakır mısın
Ekli dosyayı görüntüle 777361
Gene giremedik 10 kişi arasına cekilis hiç çıkmıyor anlamadım gittiAltyapıda sms sorunu var düzelince yollayacağım hızlıca
Sorma kanka barca alira bqatim bende ozeli yaBi şey değişmedi aldığımızı geri holigana verdik
Biri almazsa hediyeyi dm kutundayımGene giremedik 10 kişi arasına cekilis hiç çıkmıyor anlamadım gitti
Eyvallah dost sağolasınBiri almazsa hediyeyi dm kutundayım
Lunabetw üyelik acacagim lunabet852.com mu mavibete üyelik açtım sahteymis odaAltyapıda sms sorunu var düzelince yollayacağım hızlıca
Djjsksjs ben hediye almıcak bi kişi bilmiyom forumdaEyvallah dost sağolasın
KimDjjsksjs ben hediye almıcak bi kişi bilmiyom forumda
Bilmiyom diyom hocam yav
Kafam gitmiş biliom diye okudum heyecan yaptım 500 borçlusunBilmiyom diyom hocam yav
Kral be gonderince soylermisin holi sayfayi yenilemekten ekran kirilcak 🤣Biri almazsa hediyeyi dm kutundayım
Hocam heyecanlandı en son 2000 uefa finalinde böyleydiBilmiyom diyom hocam yav
bazen oluyor öyleGittim holinin verdiği parayla kupon yaptım birkaç adet süpriz sonra gittim dededen 100 liraya satın aldım 500 ödedi bedavaya kupon yaptım çok mutluyum
Sahte etkinlikti maalesef@Mrlbra buralardamısın lo![]()
benim de aynı çekim sayfasını yenilemekten yenileme tuşum kırılacak sms gelmiyor, gönderimi yapınca ifade atarım mesajınaKral be gonderince soylermisin holi sayfayi yenilemekten ekran kirilcak 🤣
ban ban banSahte etkinlikti maalesef
18 mi? 17. avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz ve bunun adı da final. yine söylüyorum; kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep şampiyonsunuzHocam heyecanlandı en son 2000 uefa finalinde böyleydi
Borç deme laKafam gitmiş biliom diye okudum heyecan yaptım 500 borçlusun