- 80,252
- 53,087
- 113
Yani gercekten 90 dk 1 gol olmamasi bu macta herkesi yikar herhaldeŞu kupon giderse yıkılırım
Yani gercekten 90 dk 1 gol olmamasi bu macta herkesi yikar herhaldeŞu kupon giderse yıkılırım
Trt avazAgalar mac hangi kanalda bulamadim ya
TRT spor'daAgalar mac hangi kanalda bulamadim ya
Şans melegim nerelerdeydin dedin geldim viskini koy gelmeme şansı yokŞu kupon giderse yıkılırım
Trt kurdi de değil mşTrt avaz
Olacağını düşünüyorum ilk yarı 1,5 alanları patlattılar sadeceYani gercekten 90 dk 1 gol olmamasi bu macta herkesi yikar herhalde
VurrrrrrrTrt avaz
Ah beeeLan maç başlamadan aldım bahsi kahretsin delleniyorum ya kaşları birleşik köpek raya kurtarmasaydı doue nin şutu of
Geçmiş olsun hepimizeLan maç başlamadan aldım bahsi kahretsin delleniyorum ya kaşları birleşik köpek raya kurtarmasaydı doue nin şutu of
Kötü kaçmış beLan maç başlamadan aldım bahsi kahretsin delleniyorum ya kaşları birleşik köpek raya kurtarmasaydı doue nin şutu of
Dibini gördük hala gelmediŞans melegim nerelerdeydin dedin geldim viskini koy gelmeme şansı yok
O paratim onay belgeleri 6 ay durur o masadaDibini gördük hala gelmedi
Ac yeni bir sise giy roptesambirini nuri alco modunu ac kral şimdi yan komşu düşünsünDibini gördük hala gelmedi
Kalemi iddia bayiiden mi caldin puahhaDibini gördük hala gelmedi
Durmaz cumartesiye kadar durur en fazla cumartesi günleri abla geliyorO paratim onay belgeleri 6 ay durur o masada
Sabah iş yok mu geneDibini gördük hala gelmedi