- 18,515
- 16,838
- 113
Ben öyle patlayan çatlayan oyunlar oynamıyorum kardeşim zaten sinirim had safhada atayım direkt, paşam bir de kazanıp atmamı istiyor aq3 yap aviatörde öyle at kullanıcı Seyitkhan01
Ben öyle patlayan çatlayan oyunlar oynamıyorum kardeşim zaten sinirim had safhada atayım direkt, paşam bir de kazanıp atmamı istiyor aq3 yap aviatörde öyle at kullanıcı Seyitkhan01
Ben kendimi yasakladım ona düşman oMamoste roll acmis gidelim
aviatörde 3 yapıp atmazsan galatasaraylısınBen öyle patlayan çatlayan oyunlar oynamıyorum kardeşim zaten sinirim had safhada atayım direkt, paşam bir de kazanıp atmamı istiyor aq
3₺ napcanaviatörde 3 yapıp atmazsan galatasaraylısın
500 oran var la abi3₺ napcan
0 kaldı bul belanıaviatörde 3 yapıp atmazsan galatasaraylısın
Ya iban at 24₺ var onu atayım yatır jojoya strese sokma biziaviatörde 3 yapıp atmazsan galatasaraylısın
puahahaha0 kaldı bul belanı
Kanka vbet millete bseyler eklemis baktinmiYa iban at 24₺ var onu atayım yatır jojoya strese sokma bizi
Nacizane ihtyacin yoksa jojoda 20 oran var salla ona gelirse 5 kBenim holide 250 var la gs maçı üst özel oranı zamanı falan yok demi silinmez
🤬🍌Benim holide 250 var la gs maçı üst özel oranı zamanı falan yok demi silinmez
0.40 Kuruşu 3 tl yaptım adam 1.75 tl yi 3 tl yapamıyor bi de kumarcıyım diyor kardeşimYa iban at 24₺ var onu atayım yatır jojoya strese sokma bizi
Puhahahaa0.40 Kuruşu 3 tl yaptım adam 1.75 tl yi 3 tl yapamıyor bi de kumarcıyım diyor kardeşim
O kumarcı sen kumarbaz arada fark vat0.40 Kuruşu 3 tl yaptım adam 1.75 tl yi 3 tl yapamıyor bi de kumarcıyım diyor kardeşim
🤬🍌 birisi şu jojo özel orana benim adıma 250-300₺ atsın ben bu borcu baska sekilde ödeyemicem yoksa
oyna bakalim parayla oyna sapsapParatim kim beyler 3000 tl giriş oldu
Holiye giremiyorum şfiee bana gelmıyor atacaktım da bekle atcam birazdan sana 300 onu basarsın🤬🍌 birisi şu jojo özel orana benim adıma 250-300₺ atsın ben bu borcu baska sekilde ödeyemicem yoksa