- 18,515
- 16,838
- 113
Onda sıkıntılı bi sey yoktu gibi la gördüm o mesajıTiklayinca atliyorla izliyon mu sen puahhaha bu arada benim mesajida duzenlemisler hain var
Onda sıkıntılı bi sey yoktu gibi la gördüm o mesajıTiklayinca atliyorla izliyon mu sen puahhaha bu arada benim mesajida duzenlemisler hain var
Mahsun J fena değil arada patlatıyoAldi la tek aldi ama leeds sadece
Lazio çevirire aldı dakika 10 da benim bildigimAldi la tek aldi ama leeds sadece
Aynen belki beyaz demisimdir ama bu adam dvsh mi ne o benceOnda sıkıntılı bi sey yoktu gibi la gördüm o mesajı
Almadı tek maç aldım dedi de belli olmaz onunLazio çevirire aldı dakika 10 da benim bildigim
Onu ayrica alicaktim dedi tek aldi yani leedse onu kesin biliyomLazio çevirire aldı dakika 10 da benim bildigim
Konu içinde aktif olan kişiler değil bence dışarıdan okuyanlar, bir de bildirip konu içinden kişilerden şüphelendiğimizi görünce 2x keyif alıyolardır 😅Aynen belki beyaz demisimdir ama bu adam dvsh mi ne o bence
Yalvarırım basket atın
WonnnnnnWon puhahahah
HERKESİN HAKKIYDI GÖNLÜNCE YAŞAMAK...Won puhahahah
TebriksssWon puhahahah
Kesene bereket kankaaaaa rahat uyku gibisi yokŞu belamı ödeyim egeyi de zınklatayım sonra azıcık uyku rahat rahat
UzaHERKESİN HAKKIYDI GÖNLÜNCE YAŞAMAK...