- 30,133
- 22,089
- 113
Ayar cekmıslerBu niye 2x atıyo sürekli
Ayar cekmıslerBu niye 2x atıyo sürekli
Geçen bırı konu acmıstı 2.5 m vermıs 1 gündeGerçekten insanların parasını malını mülkünü bitirdiler bi g*tleri kaldı onuda alıcaklar kararlılar
Hak etmisGeçen bırı konu acmıstı 2.5 m vermıs 1 günde
Kanka senin benim 2.500 tl vermemizle aynı şey 250.000 olsa onuda veririz çünkü miktar önemli değil konu elde ne varsa verebilme potansiyelimiz 100 tl de olsa aynı 100k da olsa aynı kapişGeçen bırı konu acmıstı 2.5 m vermıs 1 günde
DedeyemiGeçen bırı konu acmıstı 2.5 m vermıs 1 günde
2.5 m olsa elımde dırek bahıs alırım günlük 1.20 çak bak keyfıneKanka senin benim 2.500 tl vermemizle aynı şey 250.000 olsa onuda veririz çünkü miktar önemli değil konu elde ne varsa verebilme potansiyelimiz 100 tl de olsa aynı 100k da olsa aynı kapiş
Oysaki az once bilimden bahsediyordun.🤣🤣2.5 m olsa elımde dırek bahıs alırım günlük 1.20 çak bak keyfıne
Uğraşmak lazm hemen dusmuyoBu 2 ler bana düşüyorsa 100-250 kime düşüyor beyaz full 2 asla sekmiyor
Eskiden bende 10kx alıyordum son zamanlarda ödemiyorUğraşmak lazm hemen dusmuyo
Gidenlerin listesinide istiyoruz.😅Uğraşmak lazm hemen dusmuyo
Farm yapcan ben maxları Farm dan düşürdüm hepEskiden bende 10kx alıyordum son zamanlarda ödemiyor
Orda gelenleri 5x yapGidenlerin listesinide istiyoruz.😅
Games in olypus mu bu yenisi demo acmadi puajahUğraşmak lazm hemen dusmuyo
Aynen hata verıyır denedim bende demoGames in olypus mu bu yenisi demo acmadi puajah
😅😅Orda gelenleri 5x yap
En çok oynadığım oyun bonanza 1000 daha iyisini tanımam denk getirirsen efso ufak paralaraBonanza 1000den şaşmayın kardeşim dede mede hikaye 5 spin fazla diye göz boyuyor bunak
+1Bonanza 1000den şaşmayın kardeşim dede mede hikaye 5 spin fazla diye göz boyuyor bunak