- 18,515
- 16,838
- 113
KalıırParam k kalmadı aw 😀 kendim kaybetmem lazım son paramı
KalıırParam k kalmadı aw 😀 kendim kaybetmem lazım son paramı
Niye miktar gizli kardeşim
O seni bağlamaz sağlayıcının problemi tebriks
Şaka da yapılmıyor yaLan gene mi
Hayır köşede kalmış seninki 😀İbanim silindi mı sende hayırdır
Bişi olmaz Tebrikler
Yok Salih Önal’dan bonus talebim vardı da ondan hocamŞaka da yapılmıyor ya
Öyle bir seçenek de mi varYok Salih Önal’dan bonus talebim vardı da ondan hocam
Ne ara bitti ak puahha sizede taş dsyanmaz puahhaPuahahah para bitince çeneme vurdu awk hgfdköhgdfskhkbfd
Evet %20 onay garantiliÖyle bir seçenek de mi var
Var tabi bonus talebi oluşturduğun gibi reddetmeyi bırak no bonus oluyorsun dene bi bakimÖyle bir seçenek de mi var
Çok korktum o 3 saniyelik düşüncede bile 3 sezonluk senaryo ürettimHayır köşede kalmış seninki 😀
Kredi puanı önemli mi pekiEvet %20 onay garantili
Derler derler
No bonus yapmazsa bile geri ödeme bağırtır hocam illa ki bir miktar K göndermen gerekiyor 😅Var tabi bonus talebi oluşturduğun gibi reddetmeyi bırak no bonus oluyorsun dene bi bakim
Ulan kumarcı adama para mı dayanır bugün instadan bi ilik ekledi yakın oturuyoruz bi de kız bana sohbet arası nude falan attı cepte para yok kıza buluşalım diyemedim gözüm döndü aq baharda geldi libido ekstra tribe giriyorNe ara bitti ak puahha sizede taş dsyanmaz puahha
Yapmayın 😀Soyadı Önal olan var mı
Ne alaka beyaz polen mi tetikliyor libidonuUlan kumarcı adama para mı dayanır bugün instadan bi ilik ekledi yakın oturuyoruz bi de kız bana sohbet arası nude falan attı cepte para yok kıza buluşalım diyemedim gözüm döndü aq baharda geldi libido ekstra tribe giriyor
Bahar ve yaz bana yaşadığımı hissettiriyor kgfhdkhfdkhdNe alaka beyaz polen mi tetikliyor libidonu