- 80,244
- 53,079
- 113
O kasaya 5 adim atsan yine 3k olurKasa düşük olunca yüksek oran patlatıyor aq yüksek olsa tıngır tıngır 1.30 1.40 severim bilin gfdxgdf
O kasaya 5 adim atsan yine 3k olurKasa düşük olunca yüksek oran patlatıyor aq yüksek olsa tıngır tıngır 1.30 1.40 severim bilin gfdxgdf
Puhaha asıl kıyak oynatmak puhahaBugun 23 nisan diye kıyak geçmişlerdir
112.5 ust bence çok güzel barem açmışlarBaremi kac ki yuksektir
kanka işte bu kafa yanlış kafa 2 adımda 10k da olabilir tutmakdıktan sonra ne anlamı var riski düşürüp devam etmek lazım zaten işimiz gücümüz yok bağımlıyızda az az kazanalım daha çok kazanma şansı olsun daha çok zamanda harcayalım yani ben o kafadayımO kasaya 5 adim atsan yine 3k olur![]()
Ben düşük oran alinca patliyom o yuzden almiyom yoksa alirdim tabikanka işte bu kafa yanlış kafa 2 adımda 10k da olabilir tutmakdıktan sonra ne anlamı var riski düşürüp devam etmek lazım zaten işimiz gücümüz yok bağımlıyızda az az kazanalım daha çok kazanma şansı olsun daha çok zamanda harcayalım yani ben o kafadayım
Olabilir ama mac miamideyse ortaya almak daha mantikli112.5 ust bence çok güzel barem açmışlar
Hemşo senin 21 fetişin var kesinHouston 21 fark
Yok clevend evinde oynuyor o yuzden bakıp söyledim zaten miami evinde oynasa sayi çıkmaz ama cavs evinde o sayıyı atar bence hocamOlabilir ama mac miamideyse ortaya almak daha mantikli
Biz de adana'da depremden yolda kalırken sizde burda kumar çeviriyordunuz kankaDeprem olmuş biz çadırda kalalım siz burada kumar çevirin![]()
La ortada olan bir macta fenaaa oranlar bu degilde tumbette 11 fark var hafif favori olmayan takima bas miss gibi oran veriyorlarHemşo senin 21 fetişin var kesin
Harika analiz ama bil bakalım ne eksikLa ortada olan bir macta fenaaa oranlar bu degilde tumbette 11 fark var hafif favori olmayan takima bas miss gibi oran veriyorlar
Hahhaha haklı bir isyan seni ayrı tutuyorum kankaBiz de adana'da depremden yolda kalırken sizde burda kumar çeviriyordunuz kanka![]()
Bu forumda bunu bilmeyen çıkmaz zaten abi puahaHarika analiz ama bil bakalım ne eksik
İy düz 1.5 üst aldım patladı@DoktorX gidecen 3.55 den real takım 2.5 üst alacan dimi
Yani easy gozukuyorYok clevend evinde oynuyor o yuzden bakıp söyledim zaten miami evinde oynasa sayi çıkmaz ama cavs evinde o sayıyı atar bence hocam
Biz evdeyiz dost en fazla ölürüz 😄Deprem olmuş biz çadırda kalalım siz burada kumar çevirin![]()
Maç istiyosan buluruz 1 tane ama ve öyle 3-5 oran bekleme 1.50 1.80 falanİy düz 1.5 üst aldım patladı
3 ün altında olunca patlıyorMaç istiyosan buluruz 1 tane ama ve öyle 3-5 oran bekleme 1.50 1.80 falan![]()