- 12,767
- 6,059
- 113
Kral lavugun teki yazmış forumdan yok payco lazım ver kirala diye yönetime bildirdim ama hala forumda lavukSigara al
Kral lavugun teki yazmış forumdan yok payco lazım ver kirala diye yönetime bildirdim ama hala forumda lavukSigara al
@Northe kiralaKral lavugun teki yazmış forumdan yok payco lazım ver kirala diye yönetime bildirdim ama hala forumda lavuk
10 veririm diyor
Dün kapattılar komple
Kim bu bi arkadaş soruyor 😅10 veririm diyor
Benim hala açık 😅Dün kapattılar komple
Valla yazmıs telegram varmı dıye geceKim bu bi arkadaş soruyor 😅
Kimse yokken biz vardıkKral tanımak demede burdan muhannet oluyodu işte ama bahsettgım enişte degıl. konulara girip yazmasamda bende 2018 uyesıyım burda 40 50 kısı anca vardık ey gisi eyy
İsmi ne kanka buradakiValla yazmıs telegram varmı dıye gece
Benim doldu bile. İlk baslar cok takıldım 2 3 ay buralar neydi be 5 tl deneme bonusları vardı 10 tl vardı ah ulan ahhhhhKimse yokken biz vardık
3 gün sonra 7. Senemiz bitiyor
Okc 2-0Lakers yenmis doncic almis maci bu 1
Bırak kanka manyakmısın o iş buyum cezası var gerek yok aman dıyım egeİsmi ne kanka buradaki
La ben kiralamam çocuğu merak ediyorumBırak kanka manyakmısın o iş buyum cezası var gerek yok aman dıyım ege
Yazim sana özeldenLa ben kiralamam çocuğu merak ediyorum
Hepsine kupon yap 5 tane sigara al büyük düşünYoutubeden 120 lira daha geldi sigaramı alsam kpon yapıp 2 paket sigaramı alsam
TamamYazim sana özelden
Akşam 20.30 a kadar devam edıyor youtube dün 700 küsğr aldım bugun şuan 240 aldım 120 ile oğlanı ekmek v.s almaya gönderdim biriksin bi 500 faha gelcek akşama kadarHepsine kupon yap 5 tane sigara al büyük düşün
Ziyan olmuş bir 7 yıl diyebilir miyiz dost bak 0 noktasındasın noktasındayızKimse yokken biz vardık
3 gün sonra 7. Senemiz bitiyor
Ben 2014 de basladım bu illete ziyan olan 11 yıl en az 5 milyon giden para ömür saglık saymyorumZiyan olmuş bir 7 yıl diyebilir miyiz dost bak 0 noktasındasın noktasındayız
Burayla alakası yokki dostZiyan olmuş bir 7 yıl diyebilir miyiz dost bak 0 noktasındasın noktasındayız