- 28,831
- 11,466
- 113
Kümeste başarılı olamadık dostlar yan yan yürüyerek eve gidiyorum
28 şuta 60k girecektik kaybedenler kulubune sorduk aklımızı bulandirdik oynamadık ah ahhhh gitti 140k 😀Yumurta civcivden
Kardeşim çıkar bas dedim biz ne dersek sahada o emir yerine getirilir28 şuta 60k girecektik kaybedenler kulubune sorduk aklımızı bulandirdik oynamadık ah ahhhh gitti 140k 😀
La oynucaktım burdakiler hepsi olmaz diyince oynamadık gerçi mallık bende aklıma ilk yatanı niye oynamiyor soruyorsam 😀Kardeşim çıkar bas dedim biz ne dersek sahada o emir yerine getirilir
DevamlıKAYBEDİYORUZ.
Oynasan gelmezdi28 şuta 60k girecektik kaybedenler kulubune sorduk aklımızı bulandirdik oynamadık ah ahhhh gitti 140k 😀
Burda kim neyi biliyormuş 😂 sjsjsjs neyse artık diğer sefereLa oynucaktım burdakiler hepsi olmaz diyince oynamadık gerçi mallık bende aklıma ilk yatanı niye oynamiyor soruyorsam 😀
Günaydın dost hoş geldinGünaydın dostlar
Çok doğru eniştem zamanında bilemedik bu dediğinin kıymetini affetHerkes kaybediyor kazananlar akıllı oldugu için değil pinti oldugu için ayakta 2 atıyo 3 çekiyo
Aynen kardeşim makine gibi konu açmışım 😂@efkalade1 napıyo bu makina123 gibi konuş acmıs
He is deadÇok doğru eniştem zamanında bilemedik bu dediğinin kıymetini affet
Bu konuyu dağıtım yaparak ayakta tutuyoruz beyaz 😅Aynen kardeşim makine gibi konu açmışım 😂
Parasız senGünaydın dostlar, nasılsınız?
İyi öğlenler paşamGünaydın dostlar, nasılsınız?
Benide yaz o listeyeParasız sen
Bugün bi şeyler yapılmalıBenide yaz o listeye