- 18,515
- 16,838
- 113
Wp ne demek dost
Wp ne demek dost
Günaydın dostgünaydınlar
GünaydınGünaydın arkadaşlar
EyyGünaydın
EyvallahGünaydın
sanada hocamBol kazançlar herkese
meto rol yapak mi sen bana atarsin ben sana atarim boyle ikimiz arasinda yada 1 kisi daha aliriz 3 lu donup dururuz cember seklinde adina rol deriz ouhahaGünaydın ortalık bayram sabahı gıbı şapur şupur günaydınlı
1 kısı daha bulalım çember genıs olsunmeto rol yapak mi sen bana atarsin ben sana atarim boyle ikimiz arasinda yada 1 kisi daha aliriz 3 lu donup dururuz cember seklinde adina rol deriz ouhaha![]()
Ahahaah haftaya ben o çemberi kıracam yada birbirine kırdıracam 😹😹😹 bakam ip ne kadar sağlam1 kısı daha bulalım çember genıs olsun
Merak etme senın maaş gününü senden ıyı bılenler var puhahahhaAhahaah haftaya ben o çemberi kıracam yada birbirine kırdıracam 😹😹😹 bakam ip ne kadar sağlam
Puhaha kanka Avrupa’nın hiç bir yerinde maaş günü diye bişey yok 4 hafta çalıştında tam maaş alırsın benim Euro maaş işim yok ya Türk faizden gelecek olan bize yeter 😹😹Merak etme senın maaş gününü senden ıyı bılenler var puhahahha
Ayrıntı verme boşver 😀Puhaha kanka Avrupa’nın hiç bir yerinde maaş günü diye bişey yok 4 hafta çalıştında tam maaş alırsın benim Euro maaş işim yok ya Türk faizden gelecek olan bize yeter 😹😹
haydi ben yatar isten geldim uzme kendiniAyrıntı verme boşver 😀
Bende yatar byshaydi ben yatar isten geldim uzme kendini