Sen nerden çıktın geldin la yamyamWoooonnnnnn
24 saat konuda ha puahhahaWoooonnnnnn
Yok bende tahsilat peşindeyimPuhahab demek dostun ferdiymis
Valla vurmuş hocam baksana bi ben ve sen kaldik galibaPara mı vurdu bu
Zeki adamın hali bir başka oluyor cnmYok bende tahsilat peşindeyim![]()
Biz kimseye bişey demiyoruz senin gibi laf etmiyoruz diye kimse bizi siklemiyor zaten aq millete 2 katı atarken iyi 😀
5 kuponda sonunda vurdun doktor tebriklerWoooooooonnnnnnn
Sponsorluk Loading..........
Bizden para ister dağıtımı başka yerde yapar dostValla vurmuş hocam baksana bi ben ve sen kaldik galiba
Bi anda nasil geliyorlar ben ona anlam veremedimDoktor valla yavrularıyla geziyo gibi konuya doktor geldiği an 7-8 kişi daha gelip adamın kuponu takip edip gitti beyaz
Onlar hep konuda sadece yazmiyorlarDoktor valla yavrularıyla geziyo gibi konuya doktor geldiği an 7-8 kişi daha gelip adamın kuponu takip edip gitti beyaz
Boşver o da milletin ayıbıBiz kimseye bişey demiyoruz senin gibi laf etmiyoruz diye kimse bizi siklemiyor zaten aq millete 2 katı atarken iyi 😀
Bazen laf etsen de alamıyorsunBiz kimseye bişey demiyoruz senin gibi laf etmiyoruz diye kimse bizi siklemiyor zaten aq millete 2 katı atarken iyi 😀
Ferdim de ferdim diye dolasirsan olacagi bu puahhahhaBiz kimseye bişey demiyoruz senin gibi laf etmiyoruz diye kimse bizi siklemiyor zaten aq millete 2 katı atarken iyi 😀
Softamizdan yiyen dusman oldu he hocamBizden para ister dağıtımı başka yerde yapar dost
Bende etkinlik açtığımda maç bitmeden won tebrikler diyenleri eliyorum artık filipinler basket 10 saniye kalmış 6 fark önde benim takım wonlar uçuşmaya başladı ordan maç uzatmaya gidip kaybetti oynadığım takım hâlâ unutmam ayar oluyorum öyle diyenlere akşam fener 3.2 yaptı herkes won tebrikler dedi sonuç 3.3Sorma hocam o gün bugündür dakka 90 da olsa geldi demiyorum. Evlat acısı gibi koymuştu beyaz