- 21,400
- 7,339
- 113
penaltı olur daha banko joker zatenFB den 3 gol yerine Kayseri den 1 gol beklemek daha iyi aslında
penaltı olur daha banko joker zatenFB den 3 gol yerine Kayseri den 1 gol beklemek daha iyi aslında
maçı izliyorum fener 4 tane güzelim atağı es geçti bir tanesi direkten döndüFener 3 atabilir rahat kayseri 1 atamayabilir atarsa yine 3.5 icin cok iyi ondan dedim
Mac oyle gecer zaten arada kayseri gelir iştemaçı izliyorum fener 4 tane güzelim atağı es geçti bir tanesi direkten döndü
Olmadı Fenerbahçe yer. Bu konuda çok iyilerKayseri iyi oynuyor atacaktır
Golden sonra atağa çıkamadı baya sakatı var dener 1-1Olmadı Fenerbahçe yer. Bu konuda çok iyiler![]()
1 1Olmadı Fenerbahçe yer. Bu konuda çok iyiler![]()
Gene talisca
Taliscamı ne gerek var kalecıyı göemedinmi reis hahaha bu gole sevinen fenerli varmıdır yaTalisca olmasa fener çöp valla
Bodrumun 2ci versiyonuTaliscamı ne gerek var kalecıyı göemedinmi reis hahaha bu gole sevinen fenerli varmıdır ya
Yok o yine 17 yaaında hayatındaki ilk maçtı bu hasta fenerli bilal topu elinden talıscanın önüne bıraktı sonra 15 yıl sampıyon olamadık derler neyse amannBodrumun 2ci versiyonu
2/1 oynanmış belli 😀Yok o yine 17 yaaında hayatındaki ilk maçtı bu hasta fenerli bilal topu elinden talıscanın önüne bıraktı sonra 15 yıl sampıyon olamadık derler neyse amann
1 kurus yok abey aclıktan mahf durumdayım oynamadım ama yazık gunah bilerek gol yemek nedir2/1 oynanmış belli 😀
Haftasonları öyle oluyoruz maalesef bende iş yerinden dolayı atm gidemedim bişeyler yapardık yanına da poker girerdik1 kurus yok abey aclıktan mahf durumdayım oynamadım ama yazık gunah bilerek gol yemek nedir
Olsun kral bundada bı nasıp vardır gıtsen kaybetcen demekki. Geceye oynarsın. Şurdan 400 lira atcak adam yokmu pokere sana bende olsa atardım vallaHaftasonları öyle oluyoruz maalesef bende iş yerinden dolayı atm gidemedim bişeyler yapardık yanına da poker girerdik
Yok yav ne nasibi 400ü kaybetsek ne olacak sanki en azından poker açlığını kapatırdık el gelirse bişeyler denerdikOlsun kral bundada bı nasıp vardır gıtsen kaybetcen demekki. Geceye oynarsın. Şurdan 400 lira atcak adam yokmu pokere sana bende olsa atardım valla
Sevilla alaves iy gol olur dusundum2 oran tek maç versenize 5k atcam betpas haftasonu bonusu aldm ana para 0ladim bonus bakiyesi 5k var