- 80,252
- 53,087
- 113
Bende severim ferdiyo brigtonda süre alsa gösteecek kendisini de işte puhahaFerdiyi severim la bende o yüzden dedim niye bildiriyorsunuz diye sanki sadece ferdi mi yapıyor bunu
Bende severim ferdiyo brigtonda süre alsa gösteecek kendisini de işte puhahaFerdiyi severim la bende o yüzden dedim niye bildiriyorsunuz diye sanki sadece ferdi mi yapıyor bunu
Senin olanı tahsil etmeye girdim ege beni tehdit ettiPuajajaha
Bende o ferdiyi hıç sevmem puhahaBende severim ferdiyo brigtonda süre alsa gösteecek kendisini de işte puhaha
O zman etme puhahaah takiliyoduk at konusunda ele gecirdiniz hemen puhahujaAnlamıyorum atlardan
Seni değil diğer birini etmiştir sjsjSenin olanı tahsil etmeye girdim ege beni tehdit etti![]()
Yem parasıO zman etme puhahaah takiliyoduk at konusunda ele gecirdiniz hemen puhahuja
Cevabını bildiğin şeyleri sorma 🤣O zman etme puhahaah takiliyoduk at konusunda ele gecirdiniz hemen puhahuja
Ha o ha ben ndndnndnds çok fark yok aramızdaSeni değil diğer birini etmiştir sjsj
Var var çok fark varHa o ha ben ndndnndnds çok fark yok aramızda
Yakalandık ama ifşa etti bizi ndndnndndsVar var çok fark var
Beceriksiz 1 ay maaşından kesinti yapcaöYakalandık ama ifşa etti bizi ndndnndnds
Yenisi ile gelsem zam alırmıyımBeceriksiz 1 ay maaşından kesinti yapcaö
Düşünürüz ama amatör olma o kadarYenisi ile gelsem zam alırmıyım![]()
Bu kez daha dikkatli olurum ama Ege'ye biri çıtlatmış gibi butra ve sen biliyordunDüşünürüz ama amatör olma o kadar
allaha emanet kralBeyler herkes Allah'a emanet olsun
Butra çıtlamış dsmek ki suat gel hesap verBu kez daha dikkatli olurum ama Ege'ye biri çıtlatmış gibi butra ve sen biliyordun![]()
Beyler herkes Allah'a emanet olsun
Sende Allah'a emanet ol gaddarBeyler herkes Allah'a emanet olsun
Sende reisBeyler herkes Allah'a emanet olsun
NereyeBeyler herkes Allah'a emanet olsun