- 18,515
- 16,838
- 113
Oha olum hahahahaha sakin ol biSence olma ihtimali var mı? Şerefsiz karaktersiz insanlardan şeref ve haysiyet beklemek ne kadar doğru olur ki?
Oha olum hahahahaha sakin ol biSence olma ihtimali var mı? Şerefsiz karaktersiz insanlardan şeref ve haysiyet beklemek ne kadar doğru olur ki?
günaydın hocam. dallastan patladık yineGünaydın
Ne umudu Türkiyede kaç umut varsa şerefsiz arkadaşlara girsin 😂Kardeşim benim umut var mı umut
Söyledim ama Dallas pismanliktirgünaydın hocam. dallastan patladık yinesansımız yokmuş. oynamayınca kazanırlar oynayınca kaybedicekleri tutar
![]()
Gerginim bu 2 gündür biri laf atsa karakolluk olucam o dereceOha olum hahahahaha sakin ol bi
Değmez boşkoy geçGerginim bu 2 gündür biri laf atsa karakolluk olucam o derece
Suatımın 100 küsür oranlık kuponunu yaktılarSöyledim ama Dallas pismanliktir
Ya onlar değil sıkıntı başka özel sebepler var üstüne hayatta bok gibi olunca neyse ne bosverin şimdi beni de kumar hızlı mi kumar..içerde kafa açacak adam yok dimiDeğmez boşkoy geç
İçim yanar yanar yanar yanarrrrSuatımın 100 küsür oranlık kuponunu yaktılar
davis güzel oynadıda olmadı işte 40 sayı attı ama diğerleri leş gibi oynadıSöyledim ama Dallas pismanliktir
Sadece davisle olacak iş değil iştedavis güzel oynadıda olmadı işte 40 sayı attı ama diğerleri leş gibi oynadı
playoff sezonu başladı güzel maçlaar var. aklımda güzel bir 3 maçlık kupon var. houston, lakers ve oklama city maçlarına oynuyacagımSadece davisle olacak iş değil işte
Bu mantıklı biraz dahaplayoff sezonu başladı güzel maçlaar var. aklımda güzel bir 3 maçlık kupon var. houston, lakers ve oklama city maçlarına oynuyacagım
GünaydınGünaydın Dostlar
Günaydın dostumBugünde sitelerden şans bonusu alamadık günaydın