- 18,515
- 16,838
- 113
Retis 1 😅12 şut 8 korner golcu takimlar ama işte
Retis 1 😅12 şut 8 korner golcu takimlar ama işte
Almanyadan uzak durunHansa rostock maçına bak 45 bareme kadar çıkıp 34 de bitti![]()
Gelmez gelmez diyelim belkiRetis 1 😅
Kanka bu kupon bozma işi tam tuzak1400 Tl ye 2500 TL veren kuponu sırf para yok diye korkup dk 37 de bozarsan 300 tl ye o kupon gelir işte takım 43 te attı aq 300 tl yi de çöp ettik
Ah be bozma işini kendine yasakla ayni sekil bende oyle yapicam1400 Tl ye 2500 TL veren kuponu sırf para yok diye korkup dk 37 de bozarsan 300 tl ye o kupon gelir işte takım 43 te attı aq 300 tl yi de çöp ettik
Aptallık ya benimki 1400 tl basmışım 1 gol bekliyorum gidip 300 e bozmak nedir 300 tl yi bi yerine sokucam sanki onuda attım bi yere yattı zaten aptal işi yaptımKanka bu kupon bozma işi tam tuzak
Aptallık ya benimki 1400 tl basmışım 1 gol bekliyorum gidip 300 e bozmak nedir 300 tl yi bi yerine sokucam sanki onuda attım bi yere yattı zaten aptal işi yaptım
Hiç sorma kanka sen benim nasıl ruh hastası gibi bastığımı biliyon hiç yapacağım iş değil 300 tl için beynimiz yandı aq 3 kızla date ayarladık para çözecez diye naptımızı bilmiyoz aq ejajhfAh be bozma işini kendine yasakla ayni sekil bende oyle yapicam
Salihi getirin banaüzüldüm harbi de çözersin sen şimdi, telefonu sat
Sorma yav korkudan ne yapacagimizi şasirdik az geride kasa olmasi lazim yoksa oynanmiyor bu ak kumariHiç sorma kanka sen benim nasıl ruh hastası gibi bastığımı biliyon hiç yapacağım iş değil 300 tl için beynimiz yandı aq 3 kızla date ayarladık para çözecez diye naptımızı bilmiyoz aq ejajhf
Evet tam olarak öyle ulan sizdede oluyo mu @egehandro @butragueno @Mrlbra cepte 50-100k varken kızlar plan yapmıyo ne zaman 0 a düşsem 3-4 kız plan yapıyor öyle yapalım böyle takılalım vsvs bu murphy kanuna sövecem şimdiSorma yav korkudan ne yapacagimizi şasirdik az geride kasa olmasi lazim yoksa oynanmiyor bu ak kumari
iyi forumlar dostDost benim yeni üye etiketini kaldırır mısın bi de k.adı rengimi sarı yaparsan sevinirim
Dogru dost gecen ekmek alicaktik alamadik aynen kizlar puahhahaEvet tam olarak öyle ulan sizdede oluyo mu @egehandro @butragueno @Mrlbra cepte 50-100k varken kızlar plan yapmıyo ne zaman 0 a düşsem 3-4 kız plan yapıyor öyle yapalım böyle takılalım vsvs bu murphy kanuna sövecem şimdi
Kanka bende kredi kartı olduğu için alo diyenin kapısındayım direkt 😅Evet tam olarak öyle ulan sizdede oluyo mu @egehandro @butragueno @Mrlbra cepte 50-100k varken kızlar plan yapmıyo ne zaman 0 a düşsem 3-4 kız plan yapıyor öyle yapalım böyle takılalım vsvs bu murphy kanuna sövecem şimdi
Yok ben de kredi kartı hayatımda hiç kullanmadım bi bu hadi vermişti o da sayılmaz dkakjfKanka bende kredi kartı olduğu için alo diyenin kapısındayım direkt 😅
Tahmine 3131 yazdım ödül kazanmışızYok ben de kredi kartı hayatımda hiç kullanmadım bi bu hadi vermişti o da sayılmaz dkakjf
Ne tahmini laTahmine 3131 yazdım ödül kazanmışız
Titab bonus hınt yapmış tahmine 3131 yazdım 3142₺ kazanmış 😅Ne tahmini la