- 24,182
- 22,703
- 113
Bu para sizi kesmez ama 1 adim başarılı
Ekli dosyalar
-
91.5 KB Görüntüleme: 16
Casifix üye misinİdam edeceğim
Orası ne la yok değilimCasifix üye misin
300 ekliyor 3 kat çevrim 900 çekim tg yaz atayımOrası ne la yok değilim
acillll 2K ezdin mi15 adımda 15k yapacam bugün
eklet cnm300 ekliyor 3 kat çevrim 900 çekim tg yaz atayım
Ben değilim la ne veriyorCasifix üye misin
1157 liramiz var kardeşim rahat ol 15k yapacam onu bugünacillll 2K ezdin mi
Geç kaldınız beyaz 🤣eklet cnm
inşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun inşallah1157 liramiz var kardeşim rahat ol 15k yapacam onu bugün
Kafaya taktın 15 k yapcan 😁1157 liramiz var kardeşim rahat ol 15k yapacam onu bugün
Gene parayı bulunca sinir bozmaya başladın bak acil çek real turu geçer alcamGeç kaldınız beyaz 🤣
Şl deki 2 mac kg olurmu senceinşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kendim için değil cok sevdiğim bi arkadaş için yapmak zorundayimKafaya taktın 15 k yapcan 😁
Ne parayı bulması ya casivale attık happy houruna zıçım batalı 2 saat olduGene parayı bulunca sinir bozmaya başladın bak acil çek real turu geçer alcam
Buna yakılır ağaKendim için değil cok sevdiğim bi arkadaş için yapmak zorundayim
Bence olur ama baronlar ne karar verdi bilemem ben real 1.5 üst gol alır paranın hesaba geçmesini beklerimŞl deki 2 mac kg olurmu sence
AğlıyorumNe parayı bulması ya casivale attık happy houruna zıçım batalı 2 saat oldu
Ayarin yok yemin ederim slot ve basket bitirdi seniNe parayı bulması ya casivale attık happy houruna zıçım batalı 2 saat oldu