- 18,515
- 16,838
- 113
Reis almam öyle bi şey ya zaten su an kumar oynayacak vaziyette değilim, sende oynama daha cok kazanırsınEge 2 lira atsam sana 20 yapma şansın nedir
Reis almam öyle bi şey ya zaten su an kumar oynayacak vaziyette değilim, sende oynama daha cok kazanırsınEge 2 lira atsam sana 20 yapma şansın nedir
2 yi 20 yaptım yaütım yaümadım 2 de bir işe yaramıyor sağol ege kardeşimReis almam öyle bi şey ya zaten su an kumar oynayacak vaziyette değilim, sende oynama daha cok kazanırsın
Hayali rolling mi kankaGeleni attik
Aleyküm selamSa dostlar
As diyen herkes bugün maxwin kazanır umarım
Geçmiş olsunGeleni attik
ASSa dostlar
Valla sakin kafayla olsak yapardık da sen gene tut elinde belki gün içi bir fırsat denk gelir bonus monus açar siteler2 yi 20 yaptım yaütım yaümadım 2 de bir işe yaramıyor sağol ege kardeşim
Ve aleyküm selam müminSa dostlar
3 adım daha kasa şeklinde git ondan sonra seniİlk mac won
20 zor dostum, ama yavaş yavaş 3 adımda 10 yapar site degisirsin2 yi 20 yaptım yaütım yaümadım 2 de bir işe yaramıyor sağol ege kardeşim
Aynen tamamdıeValla sakin kafayla olsak yapardık da sen gene tut elinde belki gün içi bir fırsat denk gelir bonus monus açar siteler
10 da senin işini görür az çok biliyom derdini, yarısını ödersin en azından bi iyi niyet göstermiş olursunAynen tamamdıe
Slot oynamıyorum ama selam almak farzdır aleyküm selam😂Sa dostlar
Heee HAKJDQKRJWHayali rolling mi kanka
Kupon gelince kendin alsana 😅Elimde bankobete özel tek kat çevrim %35var kullanmak isteyen kullanablr max 10k
10 olsa zaten 20 olur o 😁 cocukların servis parası kayınpeder attı istdan şimdi servisi ödeaem diğeri kalıyor bie boka yaramıyor bakalım bir çıkmaza girdik halletcem bi şekil10 da senin işini görür az çok biliyom derdini, yarısını ödersin en azından bi iyi niyet göstermiş olursun
Hayali o demo bakiyeKupon gelince kendin alsana 😅
Aleyküm selam ya oynayacak parası olmayan nasıl alacakSa dostlar