- 22,539
- 11,664
- 113
Meriç kim kardeşPara Meriç'in
Meriç kim kardeşPara Meriç'in
3 kuruş bulunca dalgaya devam ederse yasaklanacak zsten abartıyorSöyleyin ne kadar bonus alcaksa ben atıvereyim konuyu kirletmesin
La naptım arkadaş cekim yapanlar neden sevilmiyor burda3 kuruş bulunca dalgaya devam ederse yasaklanacak zsten abartıyor
1xbette çek paylaş falan yok aklınca bişeyler yapmaya çalışıyor 😂Söyleyin ne kadar bonus alcaksa ben atıvereyim konuyu kirletmesin
Ne alaka aw çek paylaş yok 1xbetteLa naptım arkadaş cekim yapanlar neden sevilmiyor burda
BenleHerkese hayırlı geceler dm kapattım bundan bir kişi dahi para alışverişi yok
İstina olan 3 kişiden 1 risin
Sen para kazanıyorsun bize para armiyorsun he bundan sonra listelerde yoksun mahoHerkese hayırlı geceler dm kapattım bundan bir kişi dahi para alışverişi yok
JajaajjajaSen para kazanıyorsun bize para armiyorsun he bundan sonra listelerde yoksun maho
Dostum 500 TL ile başladığım rollingte 3 adım atıp 700 kazandım nasıl herkese atabilirimSen para kazanıyorsun bize para armiyorsun he bundan sonra listelerde yoksun maho
Vay şimdi herkes mi oldu novaDostum 500 TL ile başladığım rollingte 3 adım atıp 700 kazandım nasıl herkese atabilirim
Bana 500 verip 1 k yapar sana 600 atardım aw bu nasıl RollDostum 500 TL ile başladığım rollingte 3 adım atıp 700 kazandım nasıl herkese atabilirim
Ben unutmam yapılanı fırıncı unutmam unutturmamVay şimdi herkes mi oldu nova
Ciddi mi la bu ben pek anlamıyom bundan 😅https://euioa.jxcsysekgu.net/tDZEdi5WHS güzel bi haftasonu maşallah maşallah
FakeCiddi mi la bu ben pek anlamıyom bundan 😅
Seni severim olunca sana da uğrayacağımBen unutmam yapılanı fırıncı unutmam unutturmam
Sen mi yapacaksın üstadSon zamnlarin en buyuk rollu geliyor birazdan
19 oren mıSon zamnlarin en buyuk rollu geliyor birazdan