Çok doğru hatta benim yan hesabımAs sende @sapsap10 in huyunu sezdim biraz. Para varken konuda yoksun, bitince geliyorsun
Çok doğru hatta benim yan hesabımAs sende @sapsap10 in huyunu sezdim biraz. Para varken konuda yoksun, bitince geliyorsun
Kanka kimse innamiyor ama bugün bira içmedim ve saat 19 dan beri sigaram yok 😀 yok yok yok oynayın deme banaKimse vermez bu bahsi alın derim parasi olan alsin
Dk 51 Villa saplarKimse vermez bu bahsi alın derim parasi olan alsin
maçı izledin mi tesadüf aston atmasa paris karşılık bile veremezdi gibi aston köpek giib defans yapıyor maç çok zor inşallah açılırParis handi
KimDalga geçiyo hocam artık tadını kaçırdııı
Yazıklar olsun bana niye söylemedinKanka kimse innamiyor ama bugün bira içmedim ve saat 19 dan beri sigaram yok 😀 yok yok yok oynayın deme bana
Sınunda be sonunda isim değilmişmaçı izledin mi tesadüf aston atmasa paris karşılık bile veremezdi gibi aston köpek giib defans yapıyor maç çok zor inşallah açılır
Yanlış sezmişin dost. Bende her zaman para var ve yine her zaman para yokAs sende @sapsap10 in huyunu sezdim biraz. Para varken konuda yoksun, bitince geliyorsun
Yoo ben inanirim konuya yazdim sadece parasi olan vardir illaki pujajaKanka kimse innamiyor ama bugün bira içmedim ve saat 19 dan beri sigaram yok 😀 yok yok yok oynayın deme bana
İkinci yarı Paris Eyfel kulesine oturtacak astonumaçı izledin mi tesadüf aston atmasa paris karşılık bile veremezdi gibi aston köpek giib defans yapıyor maç çok zor inşallah açılır
SöylenmezYazıklar olsun bana niye söylemedin
Evet izledim paris handimaçı izledin mi tesadüf aston atmasa paris karşılık bile veremezdi gibi aston köpek giib defans yapıyor maç çok zor inşallah açılır
Parası olan varsa ve ben bıoşuna bira alamadıysam konuda olamaz ssnsnYoo ben inanirim konuya yazdim sadece parasi olan vardir illaki pujaja
SmsmsmdndEvet izledim paris handi
Parayla imanın kimde olduğu bilinmez demişlerYanlış sezmişin dost. Bende her zaman para var ve yine her zaman para yok![]()
Kardeşlik muessesini çiğnedinSöylenmez
Burda hemen hemen hepimiz aynıyız kazanmakta sıkıntı yok parayı tutmayı beceremiyoruz maalesefParayla imanın kimde olduğu bilinmez demişler
Efekan yapma oğlum öyle kalacak aklın sjsjsSmsmsmdnd
Avukat mı gönderelimNakliye arabasını gasp ettim