- 12,664
- 12,988
- 113
Seninle aşkımız eski bir romanEskiden olsa orası 30 k yan taraf 210 k olur altın yapılır kalanı masaya konur dağıtılırdı
Seninle aşkımız eski bir romanEskiden olsa orası 30 k yan taraf 210 k olur altın yapılır kalanı masaya konur dağıtılırdı
Artık 3 kişi hariç dağıtım yapmayacağına dair adamlığını kattı sabah ouuahah masa yalan oldu o 3 kişi muammaEskiden olsa orası 30 k yan taraf 210 k olur altın yapılır kalanı masaya konur dağıtılırdı
Herkes ihtiyacı kadar alır giderdi. Elden ayaktan düştük. Şimdi urgan için borç para geziyorumEskiden olsa orası 30 k yan taraf 210 k olur altın yapılır kalanı masaya konur dağıtılırdı
4Artık 3 kişi hariç dağıtım yapmayacağına dair adamlığını kattı sabah ouuahah masa yalan oldu o 3 kişi muamma
Hatırlıyor musun 4 civarı 2 k yapmıştın yarım saat yada 1 saat sonra dinamo 40 prive 70 puahhahahahSeninle aşkımız eski bir roman
İadeyi ziyaret yaptığın gün 5 olacak bekliyoruz
Geldi kaldı çoruma1 gol gelse 70e kadar 15k yı görür zaten cash gerçi yine bozmaz o zaman 🤣🤣
Kalbime ağri girdi anlatma susHatırlıyor musun 4 civarı 2 k yapmıştın yarım saat yada 1 saat sonra dinamo 40 prive 70 puahhahahah
Borçları toplayınca yapacağızİadeyi ziyaret yaptığın gün 5 olacak bekliyoruz
İsim ver benim gibi korkma
Eskiler eskiden güzeldi be 😀🤣Kalbime ağri girdi anlatma sus
100 k mızz gelıyor1 gol gelse 70e kadar 15k yı görür zaten cash gerçi yine bozmaz o zaman 🤣🤣
Etinden korkanin kemiğini şimdilik liste mrlbr ege hayro butra. Kapımı çalan girerİsim ver benim gibi korkma
TıktıktıkEtinden korkanin kemiğini şimdilik liste mrlbr ege hayro butra. Kapımı çalan girer
kapıyı açmak için tabureden indim eğer elin boşsa seni çıkaracam tabureyeTıktıktık
Kardeşim vip olduğumu biliyordum teşekkürlerEtinden korkanin kemiğini şimdilik liste mrlbr ege hayro butra. Kapımı çalan girer