- 31,263
- 28,843
- 113
Masa tenisinde karşına ceketimi koysam set vermeden kazanırNeyden anlıyorsun onu yaz daha kısa mesaj olur
Masa tenisinde karşına ceketimi koysam set vermeden kazanırNeyden anlıyorsun onu yaz daha kısa mesaj olur
Yapmaz öyle şeyler daha rol açacak takip edeceğiz sabaha kadar buradayız diyorum 😂Ferdi parayı aldığı an sabaha kadar girmez foruma sen takılalım diosun
1111 sayfaya özel 3 kişi 250 spin 2₺ betElim ayağım titredi Kalp atışım hızlandı dost yapma böyle şeyler
Puhahaha ferdi kardeşim gider bir sigara alır kalanla kupon yapar daha eve girmeden kuponu yatmış olurYapmaz öyle şeyler daha rol açacak takip edeceğiz sabaha kadar buradayız diyorum 😂
Helal ferdi kardeşim nefesime güveniyorum ilk beğeni benden gelsinArkadaşlar roketbet almaktan vazgeçtim bu mesajı beğenen ilk üç kişiyi idam ediyoruz en sona kalan dostumuza 300ü yolluyorum
Gönder kanka haydiHelal ferdi kardeşim nefesime güveniyorum ilk beğeni benden gelsin
@Mrlbra devir dedi etmemiş o idam edilirse sevinirimHelal ferdi kardeşim nefesime güveniyorum ilk beğeni benden gelsin
Ahahahahaha ne adamsın ya 😃😃😃Puhahaha ferdi kardeşim gider bir sigara alır kalanla kupon yapar daha eve girmeden kuponu yatmış olur
Devir olmaz Kardeşim konu sahibine ayıp olır ben sana ayrı atarım sonra@Mrlbra devir dedi etmemiş o idam edilirse sevinirim
Adam rol yapacak kazanacak daha fazla atacak 😃😃😃@Mrlbra devir dedi etmemiş o idam edilirse sevinirim
Teşekkürler dostum kesene bereketDevir olmaz Kardeşim konu sahibine ayıp olır ben sana ayrı atarım sonra
Zehirli oku attım1111 sayfaya özel 3 kişi 250 spin 2₺ bet
Bende haftaya sporting Lizbon maçına 6 korner olur aldım ilk yarı bekliyorumVurucu dostumuzdan geleni Detroit maçına ikinci per 60 çıkar bastık. Biraz yükselebilirsem ödül almayan 1-2 kişiye atarız
Oooo hadi bakalım şans türküsü sana gelsinVurucu dostumuzdan geleni Detroit maçına ikinci per 60 çıkar bastık. Biraz yükselebilirsem ödül almayan 1-2 kişiye atarız
Bekliyoruz 😃Ben de 10 dakikaya geliyorum dostlar 1-2 adım da beraber yaparız
Takipleyelim hadi bakalım bol şanslar şimdidenBen de 10 dakikaya geliyorum dostlar 1-2 adım da beraber yaparız