- 42,426
- 41,365
- 113
Yakışır
Yakışır
Gönder 500 de rol yapalım
Buda benden olsun dostÖncelikli olarak tek kullandığım ve çok sevdiğim bu forumda uzun zamandır maddi imkansızlıklardan etkinlik açamıyordum ilk fırsatta açma niyetindeydim.Bu güzel forum ortamını bizlere sunan @Başkan @Shellac @Daimon krallara teşekkür ederim
Konumuz şu olsun dostlar saat 20:00 ve sonrası için olan maçlara kupon oluşturuyorsunuz beğendiğimiz maçlara 250₺ lık kupon yapıyoruz.Kuponu tutan dostlara kazancın yarısını veriyoruz kalan yarısınıda rolling yapması için forumdaki arkadaşlara dağıtıyoruz.Kuponlarınızı bekliyorum krallar

Yazmışsın yine nakit ceki dostBuda benden olsun dostEkli dosyayı görüntüle 851606
Puhahaja beni güldürdün dostum Allah'ta seni güldürsün emiYazmışsın yine nakit ceki dostbol sans
Amin dostPuhahaja beni güldürdün dostum Allah'ta seni güldürsün emi
Oynandı dost.Arkadaşlar biraz işim var müsait oldukça bakıyorum
Oynandı dostBol şanslar reis
bol şans kardo umarım oynarsan eğer kazanır kupon
Benim kuponu yabana atma dost, oynama imkann varsa oynaOynandı dost
Oynandı dost lakin Trabzon iy üst3 alınarak oynandı diğer seçenek kapanmıştı diğerleri aynıBuda benden olsun dostEkli dosyayı görüntüle 851606
Şansımız bol olsun dostOynandı dost lakin Trabzon iy üst3 alınarak oynandı diğer seçenek kapanmıştı diğerleri aynı
Araya 2 süslü kelime sıkıştırmasan olmaz zatenPara zor kazanılıyor o yuzden gelebilecek saglam kupona yöneldim bolsans dost
İşimiz bu dostum puahaAraya 2 süslü kelime sıkıştırmasan olmaz zaten