- 60,624
- 11,595
- 113
Kesene bereketBu konu için kalan roll bakiyesi @Beşiktaş a verilecektir kral.O roll açar duruma göre kendi nasıl uygun görürse dağıtımı yapar
Kesene bereketBu konu için kalan roll bakiyesi @Beşiktaş a verilecektir kral.O roll açar duruma göre kendi nasıl uygun görürse dağıtımı yapar
@LordVoldemort bu kupon geldi Tebrikler
Tebrikler dost@LordVoldemort bu kupon geldi Tebrikler
Sana tebrikler kral.Kuponun 1500 veriyordu.Net kâr 1250₺.Yarısı sana yarısı roll bakiyesine verilecektir@LordVoldemort bu kupon geldi Tebrikler
Teşekkürler dost kesene bereketSana tebrikler kral.Kuponun 1500 veriyordu.Net kâr 1250₺.Yarısı sana yarısı roll bakiyesine verilecektir
Kesene bereketSana tebrikler kral.Kuponun 1500 veriyordu.Net kâr 1250₺.Yarısı sana yarısı roll bakiyesine verilecektir
Buradaki roll alan oldu muSana tebrikler kral.Kuponun 1500 veriyordu.Net kâr 1250₺.Yarısı sana yarısı roll bakiyesine verilecektir
Sanada tebrikler dost@LordVoldemort bu kupon geldi Tebrikler
2 kupon kaldı kral seninle birlikte o arkadaşlarında kuponları iyi durumda onlarda sonuçlandığında ödüller toplu dağıtılacakTeşekkürler dost kesene bereket
Teşekkürler dostSanada tebrikler dost![]()
Benimde hoff zora girdiBu kuponun sahibi kimse Buda Hoffeye kalmış Ekli dosyayı görüntüle 851752
Dağıtım 12 den sonra olacak rido sen bana iban bırakTeşekkürler dost kesene bereket
Diğerlerinden biri yada ikisi gelirse roll cu olabilir miyim dost2 kupon kaldı kral seninle birlikte o arkadaşlarında kuponları iyi durumda onlarda sonuçlandığında ödüller toplu dağıtılacak
Kral roll bakiyesi tek parti olacak.Her kazanan kuponun yarısını kasaya ekliyorum toplu olarak kazanç kaç olursa @Beşiktaş dostumuza teslim edeceğim o roll yapacak.Amaç çok kişinin faydalanmasıBuradaki roll alan oldu mu
Yatıyorum o zaman dost teşekkürlerDağıtım 12 den sonra olacak rido sen bana iban bırak
He iyi yapiksin dostKral roll bakiyesi tek parti olacak.Her kazanan kuponun yarısını kasaya ekliyorum toplu olarak kazanç kaç olursa @Beşiktaş dostumuza teslim edeceğim o roll yapacak.Amaç çok kişinin faydalanması
İban birakmadan miYatıyorum o zaman dost teşekkürler
Bırakarak dostİban birakmadan mi![]()
Yani bencede öyle bir hata yapmaBırakarak dost
Sakın 😂😂Yani bencede öyle bir hata yapmaben ve senin paran sabaha kadar tovbe tövbe
kış kış cinler