- 13,273
- 22,969
- 113
Yok yok ciddi 20 kişi 1 k attı iyi hatırlıyorumParalel evren
Yok yok ciddi 20 kişi 1 k attı iyi hatırlıyorumParalel evren
Enes bu forumda yapılan iyilikler görülmüyor biliyorsun 25 kere para at 26 da yok diye triplenirler, aynı poku ben bile yaptım amq 😅😅🤣🤣 neyseki nazımız geçiyor iyi geceler seviyorum seniBu çocuk o zaman baya dağıtım yaptı sanırım 20 kişi 1 k atmıştı
Benim Hafiza kuvvetlidir Abuzerkömürcü dagıtmıştı hattaValla ben hatirlamiyorum dost sadece vurduğunu görmüştüm
Hep öyleydi vurduğunun 3-4 gün sonrası açım demiştiBir ara vurdugunda da oyle miydi barrios ben o ara cok tanımıyordum
Soz rahatsiz etmezsen gunluk 1odul yazacaz sana. Senin olayları anlayis bicimin farkliGüzel dostum bugünlerde sikintidayim agustostusun parasinida alamadım 15 i 20 si dediler maalesef yemek ihtiyacım olduğu için yardım istedim Allah razı olsun 5 6 gün önce para olmadığı için işten ayrıldım kira odeyemedim yarın ne yiyeceğim diye düşünüyorum
5 aydır ailemi hiç aramadım maddi sıkıntıda olduğum için hiç kimseyle konuşmadım canım sıkkın moralim bozuk issizim şuan cepte para yok yemek derdi Bi yandan iş araması Bi andan ne yapacağımı şaşırdım dururum iyi değil bu aralar açlıktan dolayı gribe yakalandım maalesef
Dilenci değilim herkez hakkını helal etsin kimseyi artık rahatsız etmem forumda varlığım belli olmaz Allaha emanet olun güzel dostlar😔
Ağustos mu puahhaha ulan geçen sene ağustos dan beri maaş alamıyorsun yalan söyleme şimdiGüzel dostum bugünlerde sikintidayim agustostusun parasinida alamadım 15 i 20 si dediler maalesef yemek ihtiyacım olduğu için yardım istedim Allah razı olsun 5 6 gün önce para olmadığı için işten ayrıldım kira odeyemedim yarın ne yiyeceğim diye düşünüyorum
5 aydır ailemi hiç aramadım maddi sıkıntıda olduğum için hiç kimseyle konuşmadım canım sıkkın moralim bozuk issizim şuan cepte para yok yemek derdi Bi yandan iş araması Bi andan ne yapacağımı şaşırdım dururum iyi değil bu aralar açlıktan dolayı gribe yakalandım maalesef
Dilenci değilim herkez hakkını helal etsin kimseyi artık rahatsız etmem forumda varlığım belli olmaz Allaha emanet olun güzel dostlar😔
Aynen öyle tipler de var delikanlı adamlar da var her çeşit insan var hayatta bunlar da olacakEnes bu forumda yapılan iyilikler görülmüyor biliyorsun 25 kere para at 26 da yok diye triplenirler, aynı poku ben bile yaptım amq 😅😅🤣🤣 neyseki nazımız geçiyor iyi geceler seviyorum seni
Random ilk beğen 20 kişiye 1k atmıştı doğruValla ben hatirlamiyorum dost sadece vurduğunu görmüştüm
Dogrudur valla birkac kisi daha diyorYok yok ciddi 20 kişi 1 k attı iyi hatırlıyorum
Kim osimhen mi attı bunu Şeytan duysa insafa gelirYok yok ciddi 20 kişi 1 k attı iyi hatırlıyorum
He forumdaki cogu faydasiza yaniRandom ilk beğen 20 kişiye 1k atmıştı doğru
Tebrikler dostÇevirim tamamlama kuponlarım.İlk kupon Real 3.5 üstü 30K Cimbom İlk Yarı 1 20K
Kuponlar kaybetse bile her türlü kâr var ama gelirse çok temiz olacak.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 852250
Öyle valla iyi geceler şansın yanında olsun kanka 😎Aynen öyle tipler de var delikanlı adamlar da var her çeşit insan var hayatta bunlar da olacak
Aynen slotta vurmuştu bu bi ara.Kim osimhen mi attı bunu Şeytan duysa insafa gelir
Kim lan o osimhen miymiş bizim olmadığımız bi evrendir o neyse o evrendeki Joe de nerdeydi kim bilirDogrudur valla birkac kisi daha diyor
Ödüller gönderildi herkesin emeğine saglik
Görmüştüm dost eyvallahSen çekiliş kazandın haberin var dimi @AllanSaintMaximin
Kanka kendi de diyordu da inanmiyordum. Demek ki dogruymusKim lan o osimhen miymiş bizim olmadığımız bi evrendir o neyse o evrendeki Joe de nerdeydi kim bilir
Emeğine saglik dostÖdüller gönderildi herkesin emeğine saglik