- 2,316
- 884
- 113
Cansın kartalimDoğrudur dost herkes vardı zaten bir yerlerde ben aktiflikten söz ettim![]()
Cansın kartalimDoğrudur dost herkes vardı zaten bir yerlerde ben aktiflikten söz ettim![]()
Onu diyorum ya agabey kimse yoktu 50kisi oldu 😆😆Ne sıkıntı çıkacak dost adam zaten sekiz kişi diyor kim var sekiz kişi konuda![]()
Kanka 8 kişi ise beni de al 3 gündür çekimi yapamadımSekiz kişi yapalım o zaman 250 herkes faydalansin
Yanlış yaptonız ferhat bey hepimiz ödül istiyoruz hepimize vermek zorundasınız lütfen herkes alsın bizler açız ölüyoruz rol istiyoruzDoğrudur dost herkes vardı zaten bir yerlerde ben aktiflikten söz ettim![]()
Bana da atın mevzusu çok can sıkıyorbence kim seciyosa secsin konuda kitlensin iyi niyet suistimale gidiyor her telden adam cıkıyor konuda
Hersey sana kalıyor bak herkes sana yazıyorNe sıkıntı çıkacak dost adam zaten sekiz kişi diyor kim var sekiz kişi konuda![]()
Haklısın dost en iyisi bu konuyu kitletip hitirmek bu işi kökünden çözücem hallediyorumbence kim seciyosa secsin konuda kitlensin iyi niyet suistimale gidiyor her telden adam cıkıyor konuda
Yanlis bizim işimiz dostYanlış yaptonız ferhat bey hepimiz ödül istiyoruz hepimize vermek zorundasınız lütfen herkes alsın bizler açız ölüyoruz rol istiyoruz
Kral @Beşiktaş forumda en eskiden tanıdığım ve güvendiğim kişidir.Ben konuya hiç bakamadım.2K konudakilere+ 1K @Mülayim6060 dosta ulaştıracağım.Bölüşüm konusunu siz nasıl derseniz yapın olur muDost adamın gönlünden geçmiş 8 kişi diyor formda sessiz,8 kişi 250 rol açsın birilerinin işine yarar nrlki
Valla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhaldeHersey sana kalıyor bak herkes sana yazıyor![]()
Saol can düşünmen bile yettiiKral @Beşiktaş forumda en eskiden tanıdığım ve güvendiğim kişidir.Ben konuya hiç bakamadım.2K konudakilere+ 1K @Mülayim6060 dosta ulaştıracağım.Bölüşüm konusunu siz nasıl derseniz yapın olur mu
Hakim bey acımadı gene yargısız infaz olmaz pleasssYanlis bizim işimiz dost![]()
maalesefBana da atın mevzusu çok can sıkıyor
Onu demiyorum herkes ödül istiyor bak simdiValla konu sahibi kararını verdi benlik bir şey yok 8 kişi 250 iyidir bundan iyisi olmazdı herhalde
Dost 3-4 kişi de sonradan gelenlenrden alırsın 8 kişinin 2-3 basarsa rolü yine 10 kişiye kupon parasi cikarNe sıkıntı çıkacak dost adam zaten sekiz kişi diyor kim var sekiz kişi konuda![]()