- 45,635
- 25,218
- 113
Kafalar karıştı gene başamı döndükSeninde kaybın var madem ortak yolu bulalım adil olalım
Kafalar karıştı gene başamı döndükSeninde kaybın var madem ortak yolu bulalım adil olalım
Nasıl uygunsaSeninde kaybın var madem ortak yolu bulalım adil olalım
En iyisi çekiliş adminler yapsın kimse gucenmesin alınmasın dost 5x500 ver ödül cıkanlarda rol yapar daha uygun dusuncem bu yonde yine sen bilirsnAbi şu şekilde yapalım mı?Ben hiç konuya bakamadım inan 5 kişiye 500 destek verelim roll açsınlar ama kimlere açtıralım bilmiyorum.Yada sayıyı fazla tutalım derseniz 2.5K ben size bütçe vereyim siz kafanıza göre açın.Dostlar yemin olsun kârım 10K.Onuda çekmeyip zorlayacağım giden 50 den dolayı
Gecmis olsum agacimDün akşam üstü hastaneye gittim akşam 9 da geldim valla görmedim
La adam kayıp yaşadım diyo sakin olAleyküm selam telefon kapandı knk la tebrikler tuttu wonnnn knk🙏🙏
Gönlüne göre kanka kimse itiraz etmezAbi şu şekilde yapalım mı?Ben hiç konuya bakamadım inan 5 kişiye 500 destek verelim roll açsınlar ama kimlere açtıralım bilmiyorum.Yada sayıyı fazla tutalım derseniz 2.5K ben size bütçe vereyim siz kafanıza göre açın.Dostlar yemin olsun kârım 10K.Onuda çekmeyip zorlayacağım giden 50 den dolayı
Adam devam edeceğim diyor 10k mış kar zaten pek bir@LordVoldemort dagıtma gibi bi mecburiyetin yok zarar coksa yat uyu
Kesene bereket dostAbi şu şekilde yapalım mı?Ben hiç konuya bakamadım inan 5 kişiye 500 destek verelim roll açsınlar ama kimlere açtıralım bilmiyorum.Yada sayıyı fazla tutalım derseniz 2.5K ben size bütçe vereyim siz kafanıza göre açın.Dostlar yemin olsun kârım 10K.Onuda çekmeyip zorlayacağım giden 50 den dolayı
hayırlısıAdam devam edeceğim diyor 10k mış kar zaten pek bir
Şey yok bro
Teşekkür ederim dostGecmis olsum agacim
Sen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalımOnu ben secerinde 4 kişi 250 iyidir dost
Mac devam ederken 3 5 kisi ya var ya yokSen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalım
@Beşiktaş ne diyin dostSen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalım
Kesene bereket broSen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalım
Kesene bereket ben istemiyorum çünkü 109 kişi olsa 108 kişi denilse ben yokum orda gecen güzel olsun dostum umarım şans yanında olur biraz sıyırırsın parayı geceSen seç abi 8 kişiyi 250 liradan açtıralım. Ek olarakta @Mülayim6060 dostuma 1K vereceğim onun yeri başka bende totalde 3K vermiş olalım sizde bir şeyler yapın.Eğer kişi sayısı az ise 4 kişi 500 + @Mülayim6060 1K yapalım