- 276
- 96
- 28
BağlanmıyorBeyler vpn ile deneyin okuyor. Canlı desteğe vpn dnee yine oluyor
BağlanmıyorBeyler vpn ile deneyin okuyor. Canlı desteğe vpn dnee yine oluyor
Bağlandı valla talep ettim Talebiniz yetkili birimimize iletildi, mevcut yoğunluk sebebi ile 10-30 dakika içerisinde ekleme sağlanacaktır voyle dediBağlanmıyor
Banada öle dedi snra ip dediBağlandı valla talep ettim Talebiniz yetkili birimimize iletildi, mevcut yoğunluk sebebi ile 10-30 dakika içerisinde ekleme sağlanacaktır voyle dedi
Güncelleme var sitedebeyler siteye girebilen varmı ya acılmıyo config flan fln diyo
Vpn işe yararmıGüncelleme var sitede
Yaramıyor siteye giriyor ama oyunları açmıyor gece 1den beri böyleVpn işe yararmı
Bende kullandım, ip diyip vermedılerŞimdi aldım eklediler
VPN kullandım konum Almanya
Banada aynisni dediBuyrun
Daha hala bakiye düzenleme bile yapılmadı çekim beklemede500 çekim verdi sonucu yazarım
Nasıl alıyorsunuz siteye giriş yapmıyorDaha hala bakiye düzenleme bile yapılmadı çekim beklemede
Vpn ile almanyaya bağlandım oynarkende bonusu alırkende hep almanya seçiliydi.Nasıl alıyorsunuz siteye giriş yapmıyor
VPN ile dostum ama ne Bonus talep alını aktif ne de canlı destekNasıl alıyorsunuz siteye giriş yapmıyor
Canlı destek bekleiynce bağlanıyorVPN ile dostum ama ne Bonus talep alını aktif ne de canlı destek