Soruyorum şuan siradayim bu arada kusura bakma reis felan dedimde ismine bakmadım 😂😂😂Desteğe bi soralım.bakalim ne dicek
Sadece kızlar kullanmıyor kral sorun yok ahaha sor bakalım ne dicekSoruyorum şuan siradayim bu arada kusura bakma reis felan dedimde ismine bakmadım 😂😂😂
😂😂😂Sadece kızlar kullanmıyor kral sorun yok ahaha sor bakalım ne dicek
Çekiminizin bekleme statüsüne alınması, sitemiz tarafından onay almış ve aracı firmalar tarafından ödeme aşamasında olduğunu belirtmektedir. Çekim talebiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Sitemizden sağlamış olduğunuz kazancınız adına sizleri tebrik eder kazançlarınızın daimi olmasını dileriz.Çekimi gelen yok mu beyler ses versenize
Öderler inşallahÇekiminizin bekleme statüsüne alınması, sitemiz tarafından onay almış ve aracı firmalar tarafından ödeme aşamasında olduğunu belirtmektedir. Çekim talebiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Sitemizden sağlamış olduğunuz kazancınız adına sizleri tebrik eder kazançlarınızın daimi olmasını dileriz.
Gelir o zamanÇekiminizin bekleme statüsüne alınması, sitemiz tarafından onay almış ve aracı firmalar tarafından ödeme aşamasında olduğunu belirtmektedir. Çekim talebiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Sitemizden sağlamış olduğunuz kazancınız adına sizleri tebrik eder kazançlarınızın daimi olmasını dileriz.
Bakacağız en kısa süre içinde yatacak yazıyorGelir o zaman
Bana da direk aynısını dedi oto mesaj bu ya sabaha gelir yatak en iyisiBakacağız en kısa süre içinde yatacak yazıyor
İnşallah gelir ben bı tik umidimi kestimde 😂😂 normalde bu kadar surmemesi lazomBana da direk aynısını dedi oto mesaj bu ya sabaha gelir yatak en iyisi
1 saat oldu yani o kadar da süremez bir cekimİnşallah gelir ben bı tik umidimi kestimde 😂😂 normalde bu kadar surmemesi lazom
Benim bakiye şimdi düzenlendi gelir birazdan bekle sende öderler1 saat oldu yani o kadar da süremez bir cekim
Geldi benim ödeme sana bol şans ahah1 saat oldu yani o kadar da süremez bir cekim
Vallaha miGeldi benim ödeme sana bol şans ahah
Sen neyle çekim talebi verdin saat kaçta verdinki ??Geldi benim ödeme sana bol şans ahah
Ben 02:58 de payco ile verdim hala işlem sırasında diynr sen ne zaman verdinSen neyle çekim talebi verdin saat kaçta verdinki ??
Bende 2.39 payco ileBen 02:58 de payco ile verdim hala işlem sırasında diynr sen ne zaman verdin
Hmm hadi bakalım banada birazdan yatar heralde tam bir saat olduBende 2.39 payco ile
Gelir gelirHmm hadi bakalım banada birazdan yatar heralde tam bir saat oldu