- 4,033
- 1,755
- 113
Valla bilmiyorum şimdi çekmeyi deneyecegimKanka çekim verirken sms onayı istiyor mu
Valla bilmiyorum şimdi çekmeyi deneyecegimKanka çekim verirken sms onayı istiyor mu
Evet sms onay istiyor ve ama gelmiyor maalesefKanka çekim verirken sms onayı istiyor mu
Knk dun aksam geldi bana simdi niye sorun var bilmiyorum kodu girip verdim cekimiBirader bi yardım et soru soruyoruz nasıl bir dardan çıktın sen vekim verirken sms onay için sms ni geliyor diyoruz.
kral emeğine sağlık. Çekim talebi verildi. Gelirse yazarım444 frespin veriyor. 6000 yap 1000 çek. Ben kaybettim sizlere bol şans
sadece 7 dk da geldi. Tekrardan teşekkürlerkral emeğine sağlık. Çekim talebi verildi. Gelirse yazarım
Ödeme geldi beyler sms doğrulaması olmadanSms onayı yapamadan çekim talebi verdim onaylandı diyor bekliyorum bakalım ödeyecekler mi kod gelmiyor çünkü sms
Hangi yöntemleÖdeme geldi beyler sms doğrulaması olmadan
Paybidt havale tarzı bişey olması lazımHangi yöntemle
Valla ben çektim dostum ss de atarım yalan borcum yok yedim bile parayı 😂😂Yalan söylüyor sms onay olmadan cekilmiyor
Çekim veriyorum 6300 oldu teşşekürler paylaştığın için444 frespin veriyor. 6000 yap 1000 çek. Ben kaybettim sizlere bol şans
Bende sms onay istemedi direkt çekim verdim sonradan istiyorlarmıYalan söylüyor sms onay olmadan cekilmiyor