SMS dogrulama gerekiyor ama mesaj gelmiyor bi türlü 😂Çekimi verdik bekliyoruz bakalım emeğine sağlık kral
SMS dogrulama gerekiyor ama mesaj gelmiyor bi türlü 😂Çekimi verdik bekliyoruz bakalım emeğine sağlık kral
Tendirdiot sür geçerBeyler doktora gittim sağlığın için deneme bonusu kovalama dedi çünkü hep kaybediyorsun dedi sağlığıma zararliymis
Hangi oyunyanlışlıkla 6.5 k oldu 1000 çekim verildi gelirse yazarım
alındı,teşekkürler444 frespin veriyor. 6000 yap 1000 çek. Ben kaybettim sizlere bol şans
Numara doğrulama yapmıyorlar bi türlü aradılar tamam dediler yarım saat geçti hala olmadıArkadaşlar 6000 kasa çekim vericem gelirse yazicam
Kazanç her yerde geçerlimi ?Ben cektim ödedi 5 dakkada tskler paylasan arkadasa..
sadece slotKazanç her yerde geçerlimi ?
Senin kafanmı güzel. Kazanıpta çekim verenler var işte hep sana hep sana olacak diye bir kayde mi var. Kaybettiysen uza karı gibi sızlayıp durma!Bu wikinng mi mekiki mi bu iki tane deneme paylaşmış nerde sorun olan site var onlari bulmuş bide ben kaybettim diyo 😡
Bana ödeme şimdi geldi arkadaşlar biraz uğraştırdılaer ama site bakımda olmasına rağmen geldi simdiSenin kafanmı güzel. Kazanıpta çekim verenler var işte hep sana hep sana olacak diye bir kayde mi var. Kaybettiysen uza karı gibi sızlayıp durma!
Ne kaybedecem avel bak bakim kaç kişi yazmış yapamadım diye kaç kişi yapmış adam akıllı paylaşım yap bida tamam mıSenin kafanmı güzel. Kazanıpta çekim verenler var işte hep sana hep sana olacak diye bir kayde mi var. Kaybettiysen uza karı gibi sızlayıp durma!
Evladım koynuma aldığım kadının oğlu bi bak işine hadi yavrum hadi az ötede oyna bak ananla işim var
Seni 34 kere neyse bozmuyorum kendimi sen anladın onu hadi bas şimdi sikinng miydi mikinngg miEvladım koynuma aldığım kadının oğlu bi bak işine hadi yavrum hadi az ötede oyna bak ananla işim var